#myanotherhalf photos & videos

Yesterday

& Eye Aint Trynna Wait ¿🤨? #Trying !!!! BICH YOU DIDNT WAIT , You Still Had A 100 ta 90 Days On The Hours Glass * 👑👁😒 👸🏻 * Yea Yea Yea & Eye Wasnt Trynna Get Into A 4 Year World War #3 With Trump Either ( If You Add All The Numbers In My Birthday Together You Get 32 , Eye Was Trynna Have My FIRST CHILD , By My FIRST WIFE At 23 __ 🤔? that was about 4years ago___ Eye'm About To Be 27 👑👁😒 You Do The Math? ) By The Middle of Age 25 * eye was in jail that whole year * Eye Maqe Up In My Mind That Eye Was Gonna Winn This War By Age 26 & Accumulate 100s of Trillions #TheNationalDebt Honoring The Age Lenght of A-Z , Before Numbers Come In Place & Eye Was Gonna Have My First Child By Age 27 Honoring My Birthday 02/07 P.S. 12 Wives Honoring The Months of The Year & Half Days ⏳⏳ ( Mother Fartger Son Daughter ) #MyAnotherHalf & 12 Children One Born On Each Month Honoring Zodiac

00
6 days ago

Assalu enta Aa cuteness 😍😍😍😘 @maheshwarivaddi #loveyourself #lovelou #myanotherhalf #mylittlecrush #actor #at #telugu #tv #serials #😘😍

140
1 weeks ago

Tag your special friends 👭👬 ---------------------------------------------------- Follow for more @itzstranger_ ---------------------------------------------------- Like, share, comment ---------------------------------------------------- #explore #explorepage #exploringtheworld #frnd #bestieqoutes #bestie #bestfriend #bestieqoutes #friends #truefriends #bestiefortherestie #myanotherhalf #followformore #followmenow #specialfriends #sadforyoursadness #happyforyou #sadforyou #noticepeople #share4share #likeforfollow #exploremoreedit #exolorhyderabad #itzstranger_ #mypoetrycorner #mypoetryzone #greatestfriendever

8532
1 weeks ago

👩‍❤️‍👨🙏❤️ #myanotherhalf #mylove #myeverything

260
2 weeks ago

Saya ada gastrik. Tidak lah begitu teruk tapi bila dia menyerang tu, sakit la jugak. Sebelum kahwin, pagi-pagi sebelum ke sekolah, mak akan bekalkan roti dan pisang untuk breakfast dalam kereta. Menu sarapan yang simple, tapi penuh kasih sayang. ye lah.. kalau nak amik sendiri atas meja makan pun belum tentu amik sebab sejenis bangun awal tapi lambat bersiap. 😅 Terima kasih mak untuk waktu-waktu tu. Sayang mak. Selepas kahwin, saya sarapan dengan ESP Shaklee. Sebab mudah penyediaannya. Banyak membantu untuk masalah gastric pagi-pagi. Perut tak meragam, selesa je setiap hari. Tapi, dah 2 hari tak breakfast kat sekolah dengan ESP. Sebab ESP habis. Alang-alang dah habis, saya decided untuk upgrade ESP kepada Cinch latte. Bagus untuk gastric dan bagus utk cut calories intake. Semoga parcel cepat sampai. Tapi harini, @amnanhafiz buatkan sarapan. Nampak simple je, tapi penuh kasih sayang. Bersyukur kenal dia. Tak semua suami boleh berkorban bangun pagi2 buatkan sarapan untuk isteri kan? Saya bersyukur dia boleh memasak dan boleh buat kerja2 rumah. Salah satu doa yang saya request sebelum jumpa dia adalah, jodoh yang memahami, menjaga solat, boleh membantu dalam urusan kerja-kerja rumah dan boleh memasak. Alhmdulillah. Bila penat yang melampau, atau sakit dtg bulan, dia yang memasak. Bnyak sangat membantu memudahkan urusan dalam rumah. Alhmdulillah ya Allah. Terima kasih pertemukan saya dengan seorang insan yang baik, yang matang, yang sangat memahami. Saya doa dan berharap, hubungan ni kekal selamanya. Semoga segala urusan awk juga dilancarkn dan dipermudhkn. Aminn.. Love You Muhammad Amnan 💞 #MyAnotherHalf #ActionsSpeakLouderThanWords #HusnaShaklee #TiadaLagiGastrik #ShakleeBeyondOrganic #ChinchLatte #ESP

2724
3 weeks ago

Happy Birthday Love @okkydewanto__ May Allah always guide you, protect you and bless you in all your ways 😘🤗❤ Kali ini pasang foto yang ciamix ya..jarang2 kan difoto keawa begini 😆😆 Kan lagi ultah hahaha😆😆😆 Love you more and more my Rock&Roll 🤩🤩😘😘🤗🤗❤❤💋💋😋😋 #hubbylove #myhubby #myanotherhalf #mypartnerincrime #loveyou #birthdayhubby Thankyou fotonya mpok @evaiphe 😄🤩

267113
3 weeks ago

Good Bye my twin sister @athirahsha Selamat kembali bertugas and be strong all frontliner 💕 Semoga semua kembali pulih. Gonna miss youuuu. Please be safe and Take Care dear sista 🦋 P/s: Kebetulan pakai seluar sama harini. Tak plan pun 😂 #myanotherhalf #mytwinsister

190
3 weeks ago

#God bless roh alb mommy 🧿🧿🧿♥️ #myanotherhalf thanks fur the memories 🤍

2871
3 weeks ago

記得在做森林心理測驗 分別回答代表真實自我的動物時 我們兩答出一模一樣的動物 我們都是 不想管別人只想一直吃東西而且正在狂吃的熊貓 現實生活也是一模一樣 若我們都是追求存在主義之人 像卡繆說的那樣 既不跟隨也不帶領 我們就走在彼此身邊 那真的不要走在我們旁邊 我們會一直吃東西 完全不會理你 一直走到世界的盡頭 有時分享食物的滋味 有時分享生活的滋味 走過近10年的路途 我永遠能夠回味過去 期待未來 更珍惜現在💝 #necylupi #myanotherhalf #alsomymuse #今天不是他生日

696
1224
3 weeks ago

Tag your bestie 👭 ---------------------------------------------------- Follow for more @itzstranger_ ---------------------------------------------------- Like, share, comment ---------------------------------------------------- #bestie #bestfriend #bestieqoutes #friends #truefriends #bestiefortherestie #myanotherhalf #followformore #followmenow #share4share #likeforfollow #exploremoreedit #exolorhyderabad #itzstranger_ #mypoetrycorner #mypoetryzone #greatestfriendever

884
4 weeks ago

~ένα τατουάζ δεν ενώνει μια φιλία...ένα τατουάζ δεν ενώνει συναισθήματα...ένα τατουάζ δεν ενώνει δύο ανθρώπους...ένα τατουάζ δεν ενώνει εμπειρίες...ΑΥΤΌ όμως το τατουάζ ενώνει δύο ψυχές...με ΑΥΤΟ το τατουάζ ξέρω έχω τον κολλητό μου στο πλευρό μου παρόλο που είμαστε χιολιομετρικά μακριά...~ #bestfriend #myanotherhalf @tsoukou_tsoukou σε ευχαριστούμε❤

1375
4 weeks ago

Hold her as much as you can, a year goes so fast 🥺 . #myanotherhalf

270
last month

In all happiness and sadness 🧡 #16yearsandcounting #16thanniversary #myanotherhalf . . 📸 @pearda

353
last month

So the real point here is that the things that are meant for you will always be yours ❤️👀😇! #theanotherme #mybestfriend #myanotherhalf #mine #stayhappyalways #goodvibesonly #likeforlikes #instadaily #instagood #instalove #followforfollowback #favorite #forever

1.2k12
last month

•• you can call us 🍒s 'cause we always end up on top and remember - always - •• 🌚🌝💛💜 #sisters #myanotherhalf #bffs #loveher #blacknwhite #🍒

452
last month

Não há amor como o nosso. Até porque só soube o que era amor contigo. 💕 • #quotes #mylove #happinessisyou #loveofmyentirelife #myanotherhalf #couplegoals #alwaystogether #withelove #soulmate

1071
last month

3 years ago🥰 #myanotherhalf #loveyoutothemoonandback 🌙

130
Aug 2020

Uma vez encontrei a paz. Ela tinha olhos castanhos e uma risada bem engraçada!❣️• #quotes #love #happinessisyou #loveofmyentirelife #soulmate #myanotherhalf #couplegoals #alwaystogether

1236
Aug 2020

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."👀❤️ #theanotherme #mybestfriend #myanotherhalf #stayhappyalways #goodvibesonly #likesforlike #instadaily #instagood #instalove #followforfollowback #favourite #forever

1.5k11
Aug 2020

“I love you, not only for who you are, but for who I am when I am with you too. I love you, not only for what you have made of yourself but for what you are making of me too.” Love you #MyAnotherHalf @jlaw521

30
Aug 2020

Partner in crime 🥰 #holiday #wearetired #proudparentsof2kids #myanotherhalf 🥰☺❤

231

Top photos & videos on #myanotherhalf

Apr 2019

Whatsapp-blocked😑 Mind- shocked😲 Heart-locked🔐 Love- walked🚶🚶 🚶 #friends #machii 🔹 #friendshipgoals 🔹 #better #than #love 🔹 #green #lub 🔹 #photographer 🔹 #goals 🔹 #myanotherhalf 🔹 #happiness 💕 🔹 🔹 🔹 @tamilnadu_mass_shootout 🔹 @indian_galaxy_360 🔹 @_frkz_f_world 🔹 @malappuram_freekerzz 🔹 @shoutout_page_cbe_ 🔹 @coimbatore_rockers 🔹 @cbe_hair_freakz 🔹 @_pollachi_payan_ 🔹 @jay_azalea_ 🔹 @pogba_devotee 🔹 @mr .single_boy_4340 🔹 @_black_de_vil__ 🔹 @yeswanth_mckenzie 🔹 @small___boy___dhileep___ 🔹 @ravi_dhanush77 🔹 @gokul_de_maria 🔹 @de_evil_spirit 🔹 @franci_mani_hky 🔹 @subagopi2000 🔹 @preethi_jaz 🔹 @thilo_crazy___gal 🔹 @_sp_curly

13418
1343
Sep 2016

You got the love I need to see me through... ❤️❤️❤️ #love #life #myanotherhalf #myfirstmylastmyeverything

1182
May 2020

🚴🏽‍♀️ 𝗱𝗮𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝘆 𝗹𝗼𝘃𝗲! 💙 • #loveofmyentirelife #myanotherhalf #loveyousomuch

1055
Apr 2017

Βάσανο μου 💜🎈 #sisters #sistergoals 👭 #reallove ❤️ #family #important #myanotherhalf

1272
Oct 2017

Island life☀️🌴 #sunday #coffeetime #myanotherhalf #autumn #thebestseason

1096