#meragaberis photos & videos

last month

Done gateh utk hari ni🚴 #gatehdekat2je #meragaberis -> #pantaipenunjuk

210
Jul 2020

Bertarikh 12/07/2020 : Alhamdulillah syukur selesai hari pendaftaran & kemaskini maklumat pelajar.. Terima kasih kepada semua guru dan ibubapa yang hadir pada hari ini. Guru Penolong Kanan Hal Ehwal Pelajar ( Ustaz Omar ) sedang meneliti borang bagi kemasukan pelajar baru RTQ. Selamat kembali belajar pada semua.. #tahfizkerteh #kemasik #kemaman #tahfizterengganu #meragaberis #kijal #ngajikerteh #mengajikerteh #terengganu

341
Jul 2020

Open order mochi Jumaat/Sabtu COD (Caj COD bergantung pada tempat ) Sabtu COD Dungun (Caj COD RM5 ) 1. MOCHI ORIGINAL 10pcs - RM 13 30pcs - RM38 1. Red bean 2. Pandan mungbean 3. Kaya pandan 4. Choco beryls (Boleh juga mix perisa ) 2. MOCHI PREMIUM a. *Mochi Durian D24* 1 pack (4pcs ) RM 12 b. *Mochi Mango* 1 pack (6pcs ) RM 12 www.wasap.my/60122027407/mochi #mochi #cod #kijal #meragaberis #kemaman #dungun #kemasek #kemasik #kerteh #kertih #dungun #paka

00
Jun 2020

Self reward dengan balang ceria chocojerr 😍 Hujung bulan ni dah penat kerja kat ofis atau work from home tu, sekali sekala bagi la reward kat diri sendiri. Love yourself, tak salah kan sekali sekala 😉 atau nak hadiahkan untuk family tersayang, jom kita bisik order mehh 🥰 . #teamamna #teamamnapower #teamqila #teamqilapadu #chocojerrviral #chocojerrviralhq #chocojerrviralkemaman #babycrunch #codkijal #kemaman #kemasek #meragaberis

120
Jun 2020

Apa aktiviti anda hujung minggu ni??. Meh la cari-cari kami. Penginapan hujung minggu untuk anda sekeluarga. Jangan lupa ada potongan harga menarik pada bulan Jun ini. #cuticutimalaysia #pantaiterengganu #resortworldkijal #kijalpermaiapartment #beautifulterengganu #golfview #homestayterengganu #kemaman #kijal #meragaberis

70
Jun 2020

Shake shake shake! . Haa korang qila ada tips nak bagi #chocojerr korang double sedap! . Macam mana? . Korang terbalikkan bekas tu and shake shake shake yeah! Shake shake! . Tujuan kita buat macam tuu sebab kita nak ratakan coklat yang mendap dekat bawah tu meleleh sampai atas! Baru best nak makan. Tak lama pon shake tu. tengok coklat dia yang kat bawah tu dah sampai keatas, korang dah boleh makan chocojerr ni. Siapa yang biasa qila #cod #chocojerr atau #babycrunch ni memang dorang akan dapat balang yang qila dah siap shake shake. Nanti dapat boleh terus makan! . Untuk yang qila pos pulak biasa memang qila akan pesan untuk buat macam ni 😆 . Okay itu #tipsberchocojerr dari qila. Siapa nak cuba boleh dm qila atau tekan link di bio 😊 . #teamamna #teamamnapower #teamamnakijal #kemaman #meragaberis #kerteh #kemasek #chocojerrviral #chocojerrviralhq #chocolate #chocojarviral #chocojarsedap #teamqila #teamchocojerrqilapadu

100
Jun 2020

Lepas gian semalam, carik bukit. Distance 58.27km Average speed 27.4km/h Max speed 65.1km/h Total time 120min Arrived at 1901hrs June 18th 2020 #Chapter2wannabe #workoutMode #Route20 #RB #MTB #Kerteh #Kemasek #semayor #bukitAnokDara #SabasunKijal #MeragaBeris #Kemasek #Kerteh #teamRBkerteh #samsungHealth #galaxywatch46mm

160
Jun 2020

CLEANSER KESUKAAN RAMAI! Selain sesuai dengan semua jenis kulit dan ph seimbang, korang juga boleh guna #ainaacleanser untuk remove makeup tau😍 . Sebab #ainaacleanser ni ada makeup remover function! Best kan? . Click link in bio

82
Jun 2020

ⓐⓢⓢⓐⓛⓐⓜⓤ'ⓐⓛⓐⓘⓚⓤⓜ , ⓢⓔⓛⓐⓜⓐⓣ ⓜⓐⓛⓐⓜ 🌝 .. Open oder Nasi Ayam Crispy | 02/06 SELASA .. MERAGA BERIS FREE COD 2 BOX ⤴⤴⤴ AREA KIJAL 🔛 KEMASIK Min 5 box cas COD RM2 SELF PICKUP PUN BOLEH 😚😚 Pukul 1.30 ptg kita COD #kijalsejahtera #nasiayamcrispy #meragaberis #kijal #kemasik

00
Jun 2020

ⓐⓢⓢⓐⓛⓐⓜⓤ'ⓐⓛⓐⓘⓚⓤⓜ , ⓢⓔⓛⓐⓜⓐⓣ ⓜⓐⓛⓐⓜ 🌝 .. Open oder Nasi Ayam Crispy | 02/06 SELASA .. MERAGA BERIS FREE COD 2 BOX ⤴⤴⤴ AREA KIJAL 🔛 KEMASIK Min 5 box cas COD RM2 SELF PICKUP PUN BOLEH 😚😚 Pukul 1.30 ptg kita COD #kijalsejahtera #nasiayamcrispy #meragaberis #kijal #kemasik

00
Jun 2020

Tiga beradik ni berhantu sungguh laa. Beli se dok cukup, beli dua pon dok cukup. Nok beli sejenis je kang nok rasa jugok yang lain guane. Dakpelah kita ambik tiga tiga 😆 . Tiga #chocojerrviral ni nampak sama, tapi rasa lain lain belaka. Nikmat makan #chocojerrviral ni adalah kita dok muok makan krup krap krup krap sambil tengok tv. Memang ralik sungguh kalu dang makan #chocojerr ni gok 😂 . Sape duduk kawasan #kijal #meragaberis #kemasek #mesramall #kerteh #kemaman buleh belaka nok roger kita pon. In shaa Allah buleh #cod #kawasan yang di sebut sapa depan rumoh. Tinggal kabo je ke kita. . Yang jauh guane nok ordar? Yang jauh kita buleh pos, abang posmen ato sapa depan rumoh jugok. Yang penting odar dulu baru sapa 😆 . Best ke best sangat chocojerr ni? . #teamamna #teamamnapower #chocojerrviral #chocojerrviralkijal #chocojerrsedap #chocojerrviralkemaman #cod #sedapsangat #makanansedap

140
Jun 2020

Bakpe pulok dokleh pakai scrub ni?

111
May 2020

Cadangan hidangan untuk #bayi7bulan ke atas Lengkap semuanya ada #serbukbilis #serbukjagung #serbukberas #kemaman #chendor #meragaberis #kemasik

20
May 2020

Puree buah segera atau serbuk buah, hanya RM34 & free 4 sachet bijiran yang terdiri daripada serbuk beras putih, serbuk beras perang, serbuk oat & serbuk barli #pureebuah #mango #sweetpotatopowder #sweetcorn #sweetpotato #serbukjagung #serbukmangga #serbukkeledek #bayi #bayi6bulan #kemaman #geliga #cherating #payaberenjut #pantaitelukmoknik #banggolindah #Bukitkuang #kerteh #kijal #kemasik #meragaberis

71
May 2020

ikan percik kebakaran #iftar14ramadhan #mcophase4 #kijal #meragaberis

60

Top photos & videos on #meragaberis

last month

Done gateh utk hari ni🚴 #gatehdekat2je #meragaberis -> #pantaipenunjuk

210
Jul 2020

Bertarikh 12/07/2020 : Alhamdulillah syukur selesai hari pendaftaran & kemaskini maklumat pelajar.. Terima kasih kepada semua guru dan ibubapa yang hadir pada hari ini. Guru Penolong Kanan Hal Ehwal Pelajar ( Ustaz Omar ) sedang meneliti borang bagi kemasukan pelajar baru RTQ. Selamat kembali belajar pada semua.. #tahfizkerteh #kemasik #kemaman #tahfizterengganu #meragaberis #kijal #ngajikerteh #mengajikerteh #terengganu

341
May 2020

ikan percik kebakaran #iftar14ramadhan #mcophase4 #kijal #meragaberis

60
Sep 2018

Esok ada COD #bantal hotel Das Abdul Global. Siapa lagi nak selit order ? #COD dari #MeragaBeris hingga #BukitKuang . Yang nak join utk postage esok pun boleh.. Self pickup dialu-alukan.. Whatsapp cepat-cepat ye.. 0122027407 Khadijah Sazali Premium Reseller #DasAbdulGlobal #kijal #pantaipenunjuk #pantaipenunjukkijal #TelukKalong #kemaman

42
Sep 2018

Cerita semalam. Balik rumah pukul 6 petang penat sangat x terupload gambar. Penat sangat pos & COD bantal semalam dalam keadaan cuaca panas & kereta xde a/c. Tapi puas hati. Alhamdulillah..anak-anak x banyak meragam walaupun panas berpeluh duduk dalam kereta pergi sana sini. Dapat ambik gambar customer sorang je, yang lain x dapat sebab diorang keluar rumah pakai kain batik & tutup kepala dengan tuala je 😅 #usahawanDAG #resellerDAG #DasAbdulGlobal #bantal #hotel #bantalhotel #bantalhotelDAG #sarungbantal #pillow #pillowcase #COD #kemaman #bukitkuang #telukkalong #kijal #meragaberis

71
Sep 2018

Terima kasih repeat order. Ni Encik Fadly yang isterinya Puan Fatma order 10 bantal sekali dengan sarung bantal hari tu. Semalam nak repeat order lagi 10 sarung bantal, tapi x cukup stok lagi 2 helai. So COD 8 helai je dulu.. Bukan sahaja jual bantal hotel ye..sarung bantal hotel pun kita ada jual 😊 InsyaAllah sarung bantal biasa akan restock. Siapa nak order readystock sarung bantal bersayap boleh whatsapp 0122027407 Khadijah Sazali Premium Reseller Das Abdul Global Kijal Kemaman #usahawanDAG #resellerDAG #DasAbdulGlobal #bantal #hotel #bantalhotel #bantalhotelDAG #sarungbantal #pillow #pillowcase #COD #kemaman #bukitkuang #telukkalong #kijal #meragaberis

121
Oct 2018

Is that me ? ... 👑 *Sleep Like A King* 👑 "Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel” Inginkan tidur yang lena seperti tidur di hotel ⭐⭐⭐⭐⭐ ? Jom bertukar kepada bantal hotel Das Abdul Global. FREE COD Khamis - Dungun hingga Kemaman Jumaat - Meraga Beris hingga Kerteh Sabtu - Meraga Beris hingga Kemaman Self pickup pun boleh di Meraga Beris, Kijal atau Sura Tengah, Dungun Jauh boleh pos 🚚 Untuk pertanyaan atau nak order boleh whatsapp: www.wasap.my/60122027407 Khadijah Sazali Premium Reseller Das Abdul Global #tidur #DasAbdulGlobal #UsahawanDAG #ResellerDAG #DasAbdul #BantalHotelDAG #bantalhotel #bantal #hotel #hostel #homestay #inn #resort #cod #terengganu #dungun #kemaman #meragaberis #kijal #kemasek #kemasik #kerteh #kertih #telukkalong #bukitkuang #chukai #bukitmentok #makchili #binjai #geliga

132