#kerteh photos & videos

just now

Ironless blouse Material high quality mosscrepe and emboss lycra Free size can fit M - XL NORMAL PRICE RM89 OFFER PRICE 👇👇👇👇👇👇 RM55 only!! Send a code and click link whatsapp at bio https://wa.me/60137905304 #blouseironless #blousetakpayahgosok #ironlessblouse #paka #dungun #kerteh #mesramall

00
2 minutes ago

Ironless blouse Material high quality mosscrepe and emboss lycra Free size can fit M - XL NORMAL PRICE RM89 OFFER PRICE 👇👇👇👇👇👇 RM55 only!! Send a code and click link whatsapp at bio https://wa.me/60137905304 #blouseironless #blousetakpayahgosok #ironlessblouse #paka #dungun #kerteh #mesramall

00
4 minutes ago

Fresh brew coffee. . Saturday to Thursday = 10.30AM - 9.30PM (close order ) Sunday = 11.30AM - 9.30PM (close order ) Friday - OFF #dungun #terengganu #kemaman #paka #kerteh #kuantan #amazingterengganu #terengganukite #terengganuexplorer #malaysia #foodporn #brewandbakerydungun

40
9 minutes ago

Ya, Relaxing Makeup Melter kini dengan bahan lebih HEBAT! ⁣ Tapi ingatkah cara nak gunanya? Begini caranya sisters... ⁣ 1. Letak 2-3 pam cleansing oil pada tapak tangan yang bersih. 2. Urutkan cleansing oil pada wajah yang kering. Tambah sedikitttt air hingga minyak bertukar menjadi milky. 3. Bilas sebersihnya dengan air untuk menyingkirkan makeup dan kotoran. ⁣ TIP: Kalau urut lama-lama, whiteheads & blackheads pun boleh keluar tau! ⁣ Must have in your bathroom okay 👌 ⁣ #ferrarossabeauty #beautyfromtheheart #improvedmakeupmelter #ferrarossaagent #agentferrarossakerteh #agentferrarossa #ferrarossa #kerteh #cod #makeupmelter

00
16 minutes ago

Ironless blouse Material high quality mosscrepe and emboss lycra Free size can fit M - XL NORMAL PRICE RM89 OFFER PRICE 👇👇👇👇👇👇 RM55 only!! Send a code and click link whatsapp at bio https://wa.me/60137905304 #blouseironless #blousetakpayahgosok #ironlessblouse #paka #dungun #kerteh #mesramall

00
17 minutes ago

Duduk diam² kat sini tunggu awak datang makan panas²😁 #hotteok #pankekmaniskorea #penkekkorea #kerteh #paka #kemaman

00
18 minutes ago

OPEN! OPEN! OPEN! OPEN TODAY!! . See you guys at 6.00PM 👌🏼⏰🍔. . Perfecto patty is open as usual at 6.00PM till 11.15pm/SOLD OUT. For booking please Call @Whatsapp number 013 488 8698. Thank You 😊🍔 (http://perfectopatty.wasap.my/ ). . . . #poli #uitm #burger #jjcm #streetfood #paka #dungun #kerteh #kemaman #chicken #beef #lamb #grill #grill #livemadepatty #homemade #burger #lokalah #localfood #handmade #patty #thisisarealpatty #malaysia #streetfood #terengganu #kualalumpur #foodporn #food #eatclean #eat #makan #laparpo #cheese

60
18 minutes ago

Jangan tenung lame² sangat Kang dok sedor neleh air mulut kang 🤪✌️ #mozacheesestickkerteh #cheesywedges #meatballs #kerteh #paka #kemaman

00
59 minutes ago

Jom dapatkan foundation kayra. Harga mampu milik. Hanya RM49. Ws Niza okay! #kayrahealthbeauty #kayrafoundation #paka #dungun #kerteh #kemaman #codpaka #coddungun #codkemaman #codpakakertehdungun

00
1 hour ago

Utk menu Tomahawk. Kita akan serve depan customer ye. So kepada yang berminat kene booking dlu ye utk tomahawk. . Saturday & Public Holiday = 2PM - 9.30PM (close order ) Sunday - Thursday = 1PM - 9.30PM (close order ) Friday - OFF #dungun #terengganu #kemaman #paka #kerteh #kuantan #amazingterengganu #terengganukite #terengganuexplorer #malaysia #foodporn #brewandbakerydungun

210
1 hour ago

Favourite admin ni kalu Belgium Waffle. Korang punye favourite admin tak thu la. Hehe . Saturday to Thursday = 10.30AM - 9.30PM (close order ) Sunday = 11.30AM - 9.30PM (close order ) Friday - OFF #dungun #terengganu #kemaman #paka #kerteh #kuantan #amazingterengganu #terengganukite #terengganuexplorer #malaysia #foodporn #brewandbakerydungun

120
1 hour ago

*KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD* ✔Membaik pulih struktur kulit ✔Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap ✔Mengurangkan garisan halus dan kedutan ✔Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh ✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam. ✔Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran ✔Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut ✔Meningkatkan penghasilan SUSU IBU ✔Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas ✔Mengatasi masalah lenguh badan ✔Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit. ✨Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan ), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar. ✨Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari. . . . NAK ORDER ? DM SEGERA 😉 Kedai dibuka setiap hari: ❤ Isnin - Ahad 10.00 pagi - 10.00 malam. Clik Link Whatsapp at our bio to ORDER ATAU KLIK LINK SHOPEE . Shopee.com.my/bhbeautycare . Admin|60192553129 Admin|60192553129 . 🚗 Waze : AL BARAKAH @JAMU -JAMU @SUPPLEMENT . . AL BARAKAH (AL Barakah TUNAS MANJA ) Pusat Bandar Kemaman Chukai (Landmark : Sebelah Pasaraya Tunas Manja ) . . AL BARAKAH (BH BEAUTY ) Unit N-3 Mesra Mall Lot 6490 Jalan Kemaman - Dungun Kemasek (Landmark : Dalam Mesra Mall. #aurawhite #aurawhitebeautycollagentripeptidegold #cantikputihgebu #kesanseawal7hari #kukurambutcantik #KedaiJamu #JamuMall #Sihatdalaman #kesihatan #kerteh #kekalsihat #mudahberkesan #baikuntukkesihatan #mesramall #murah #bhbeauty #bhkemaman #albarakahtunasmanja #albarakahenterprise #tepitunasmanjakemaman #kemaman #kemamankosmetik #kemamanidaman #kemamanterengganu .

00
1 hour ago

*KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD* ✔Membaik pulih struktur kulit ✔Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap ✔Mengurangkan garisan halus dan kedutan ✔Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh ✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam. ✔Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran ✔Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut ✔Meningkatkan penghasilan SUSU IBU ✔Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas ✔Mengatasi masalah lenguh badan ✔Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit. ✨Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan ), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar. ✨Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari. . . . NAK ORDER ? DM SEGERA 😉 Kedai dibuka setiap hari: ❤ Isnin - Ahad 10.00 pagi - 10.00 malam. Clik Link Whatsapp at our bio to ORDER ATAU KLIK LINK SHOPEE . Shopee.com.my/bhbeautycare . Admin|60192553129 Admin|60192553129 . 🚗 Waze : AL BARAKAH @JAMU -JAMU @SUPPLEMENT . . AL BARAKAH (AL Barakah TUNAS MANJA ) Pusat Bandar Kemaman Chukai (Landmark : Sebelah Pasaraya Tunas Manja ) . . AL BARAKAH (BH BEAUTY ) Unit N-3 Mesra Mall Lot 6490 Jalan Kemaman - Dungun Kemasek (Landmark : Dalam Mesra Mall. #aurawhite #aurawhitebeautycollagentripeptidegold #cantikputihgebu #kesanseawal7hari #kukurambutcantik #KedaiJamu #JamuMall #Sihatdalaman #kesihatan #kerteh #kekalsihat #mudahberkesan #baikuntukkesihatan #mesramall #murah #bhbeauty #bhkemaman #albarakahtunasmanja #albarakahenterprise #tepitunasmanjakemaman #kemaman #kemamankosmetik #kemamanidaman #kemamanterengganu .

00
1 hour ago

*KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD* ✔Membaik pulih struktur kulit ✔Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap ✔Mengurangkan garisan halus dan kedutan ✔Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh ✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam. ✔Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran ✔Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut ✔Meningkatkan penghasilan SUSU IBU ✔Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas ✔Mengatasi masalah lenguh badan ✔Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit. ✨Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan ), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar. ✨Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari. . . . NAK ORDER ? DM SEGERA 😉 Kedai dibuka setiap hari: ❤ Isnin - Ahad 10.00 pagi - 10.00 malam. Clik Link Whatsapp at our bio to ORDER ATAU KLIK LINK SHOPEE . Shopee.com.my/bhbeautycare . Admin|60192553129 Admin|60192553129 . 🚗 Waze : AL BARAKAH @JAMU -JAMU @SUPPLEMENT . . AL BARAKAH (AL Barakah TUNAS MANJA ) Pusat Bandar Kemaman Chukai (Landmark : Sebelah Pasaraya Tunas Manja ) . . AL BARAKAH (BH BEAUTY ) Unit N-3 Mesra Mall Lot 6490 Jalan Kemaman - Dungun Kemasek (Landmark : Dalam Mesra Mall. #aurawhite #aurawhitebeautycollagentripeptidegold #cantikputihgebu #kesanseawal7hari #kukurambutcantik #KedaiJamu #JamuMall #Sihatdalaman #kesihatan #kerteh #kekalsihat #mudahberkesan #baikuntukkesihatan #mesramall #murah #bhbeauty #bhkemaman #albarakahtunasmanja #albarakahenterprise #tepitunasmanjakemaman #kemaman #kemamankosmetik #kemamanidaman #kemamanterengganu .

00
1 hour ago

MASALAH PARUT JERAWAT? TONA KULIT TAK SEKATA? Jangan risau #facescrub kan ada! Selain menghilangkan bintik-bintik hitam pada muka #facescrub ni dpt mengembalikan tona kulit tak sekata. So kalau korg ada parut hitam jangan lupa utk scrub muka guna #facescrub 2 kali seminggu tau! Minggu ni dh ber #facescrub belum? #bougasbeauty #bougasskincare #bougasdungun #bougassunscreen #bougascleanser #bougasserum #advancedserum #bougasfacescrub #terengganu #kemaman #kerteh #ketengahjaya #kenyir #pulauredang #perhentian #uitmdungun #polidungun #ipreview via @preview .app

00
2 hours ago

Pkej RM 40 brminat pm Cod area #kerteh #kemasik #pakadungun

00
2 hours ago

Blending Eggs Cubremi each RM29 . Boleh walk-in ke kedai dari 10 pagi - 630 petang . Available for postage . #cubremi #cubremilovers #cubremiviral #makeup #cubremipaka #paka #ketengahjaya #dungun #kerteh #blendingsponge #cubremiviral #makeupsponge

00
2 hours ago

Coverage Treatment Foundation Cubremi each RM49 . Light ✅ Natural ✅ . Boleh walk-in ke kedai dari 10 pagi - 630 petang . Available for postage . #cubremi #cubremilovers #cubremiviral #foundation #makeup #cubremipaka #paka #ketengahjaya #dungun #kerteh #cubremimattefoundation #cubremimatte

00
2 hours ago

Eyebrow Cubremi each RM27 . Light Brown ✅ Dark Brown ✅ . Boleh walk-in ke kedai dari 10 pagi - 630 petang . Available for postage . #cubremi #cubremilovers #cubremiviral #eyebrow #makeup #cubremipaka #paka #ketengahjaya #dungun #kerteh #eyebrowcubremi

00
2 hours ago

#Repost @kakilima_dungun • • • • • • 🇯🇵 Dry Aged Wagyu A5 . One of the best . Yang dah makan confirm akan repeat. . Saturday & Public Holiday = 2PM - 9.30PM (close order ) Sunday - Thursday = 1PM - 9.30PM (close order ) Friday - OFF #dungun #terengganu #kemaman #paka #kerteh #kuantan #amazingterengganu #terengganukite #terengganuexplorer #malaysia #foodporn #brewandbakerydungun

60
2 hours ago

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera .. dah dapatkan belom EA Snacks yg wowww asyik kesedapan menakjubkan ... Chingggg • • EA Snacks .. Pastikan dapatkan yg ORIGINAL by Erid Amaro Malaysian Celebrity .. Product Food No'1 by Malaysian Celebrity 💞💞 Trusted SINCE 2016 • • 💥 EA SNACKS BANANA SALAI LARGE 350g 2 BOTOL RM35 💥 • • 💥 EA SNACKS CHEZZY (SR ) PREMIUM LARGE 300g 1 BOTOL RM 25 / 2 BOTOL rm40 💥 • • 💥 EA SNACKS CORN SET LARGE 450g 1 BOTOL RM25 / 3 BOTOL RM50 💥 • • 💥 EA SNACKS CORN SET MEDIUM 300g 1 BOTOL RM18 / 4 BOTOL RM40 💥 • • 💥 EA SNACKS CORN SET SMALL 150g 4 BOTOL RM30 💥 • • 👉 POSTAGE RM8 untuk sekali penghantaran • • 👉 By bas bergantung pada jarak lokasi • • ❤️ LIMITED EDITION WITH BOX PACKAGING AND GOODIE BAGS PACKAGING ❤️ • • 🙌🙌👉 Sila nyatakan SET yg menjadi pilihan customer tersayang .. ✔pastikan dapatkan yg ORIGINAL daripada #eridamarosnacks yg berlogo wajah rasmi ERID AMARO MALAYSIAN CELEBRITY 💋💋 .. produk rasmi kami yg dirasmikan pada MEI 2016 😙😙😙 • • Whatsapp HQ 016 2704783 • • instagram reference 👇👇 • • HQ @eridamarosnacksofficial • • FACEBOOK @eridamaropageofficial • • Rasai kehangatan snacks corn / banana salai / chezzy (sr ) homemade ... rasa sekali pasti ingin kembali .. tidak sama seperti yg lain kerana telah di perisa kan semula secara specialist untuk mendapatkan lebih keenakkan dgn sempurna... Love • • #snacks #cookies #eridamaro #sedap #perisa #jagung #celebrity #eridamarosnacks #kualaterengganu #kemaman #dungun #paka #kemasek #mesramall #kerteh #kuantan #pahang #vfest #timorfest #sohofestival #eafestival #moodrepublik #jomkahwin #covid19 #pakejkahwin #shahalam #kotakemuning #bukitrimau #jalankebun #malaysia

20
4 hours ago

SALAI SALAI BY CAFE415 📣📣JUALAN SULUNG ! JUALAN SULUNG PRE-ORDER ! PRE-ORDER !!!!!! . 📣📣Pre-order untuk PEK SALAI FROZEN, terhad untuk Batch 01 hnya menyediakan 100Pack sahaja setiap jenis salai & juga Batch 01 kami membuat DISKAUN/POTONGAN HARGA sehingga 30% 😱😱😱. Tunggu ape lagi, JOM PAKAT2 ORDER. 😍😍😍😍 . PEK SALAI FOROZEN kami terdiri daripada: 🔥 Pack Daging Salai/Topside (500g ) 👉Harga asal: RM45.00 👉Hrga diskaun: RM35.00 (jimat Rm10.00 ) 🔥 Pack Itik Salai ( 1/2 ekor & 1ekor ) 👉Hrga asal seekor: RM60.00 👉Harga diskaun: 50.00 (jimat Rm10.00 ) 👉Harga asal separuh: RM35.00 👉Harga diskaun: RM25.00 (jimat Rm10.00 ) 🔥 Pack Keli Salai ( 4ekor ) 👉 Harga asal: RM30.00 👉 Hrga diskaun: RM24.00 (jimat Rm6.00 ) . Kelebihan dari PEK SALAI FROZEN by Cafe415: ✅ Kami menggunakan Daging Premium (Topside ). ✅ Daging di salai 4-6jam di dlam dapur salai trtutup mnggunakan kayu api. 100% rasa asap yg original. ✅ SALAI FROZEN kami dah siap di gaul dengan PES (cili api,kunyit, ), dan dimasak di atas dapur terlebih dahulu. Anda tak perlu sediakan bahan2. ✅ Anda cume perlukan santan+serai, dan dalam masa 10 minit memasak anda sudah boleh mnikmati salai kami dengan rasa seperti makan di kedai. WAJIB TRY🔥🔥 ✅ Kami menyediakan 'nota' cara memasak PEK SALAI FROZEN kami kepada anda, serta tutorial cara memasak. MUDAH BUKAN????. ===================================== Untuk membuat tempahan PEK SALAI FROZEN kami boleh hubungi☎️ www.wasap.my/60139578620 @ 0199348100 ===================================== +Waze kami: cafe 415 +Operasi kedai: SABTU-KHAMIS (12.00tghari-4.00ptg @Lunch hour ) Lokasi kedai (Jalan belakang klinik Amara, kerteh ) #salai #dagingsalai #itiksalai #kelisalai #menusalai #salaisalai #salaifrozen #selerakampung #kerteh #paka #dungun #kerteh #kemaman #terengganu Jom singgah ke CAFE 415 byfloracafe 🌹

10
4 hours ago

Are you looking for a gift for your loved ones? Or perhaps, just a gift reward yourself! You can add on this box for only RM 7. Our box can fit up to 4 pieces tudung, tapi nak letak sehelai pon boleh je. Up to your budget 😘 #bawalovers #bawalmanik #bawaldiamond #bawaldiamondexclusive #bawalexclusive #kaincantik #cottonvoile #euniescarves #euniescarveslovers #pastelcolors #paka #dungun #uitmdungun #kemaman #kerteh #terengganu

00
4 hours ago

BASIC SKINCARE ROUTINE👇🏿 - Weiiiiihaaaaa sebelum nak kukuh skincare routine untuk mengejar glassskin macam minah KPOP mata sepet korang kena tahu beberapa perkara macam konsep bina rumah lah nak bina rumah kena ada basic buat rumah ! Bukan main bedal ke akakkkk woi 🤯. - 1.IDENTIFY YOUR SKIN TYPES ✅. 2.ADDING NEW PRODUCTS INTO YOUR ROUTINE✅. 3.EATING A SKIN HEALTHY DIET✅. 4.UNDERSTANDING PRODUCT BRANDING✅. - Okeyyy dah kukuh semuaaa ni barulah boleh tepek semua dekat mukaaa akak,harini boleh hadam selumatnyaa gambar yang Alya share ❤️

21
4 hours ago

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS Didatangkan dalam 3 FORMULA: F1 KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect: CLEANSE ✏️Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat dan lembut ✏️Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif MASK ✏️Membantu menanggalkan sel2 kulit mati ✏️Mengecilkan pori2 ✏️Membersihkan pori2 tersumbat ✏️Menganjalkan kulit ✏️Membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead. Jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox. Mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki FRESHEN ✏️Membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah ✏️Mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka ✏️Kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2 HYDRATE Penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk: ✏️membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari ✏️Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap ✏️Jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan (Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap ) Do PM me to have your free skin consultation❤️ BC ISMA 📞 +60172302621 #freeskinconsultation #marykaylover #skintype #skincaremarykay #healthyskin #kulitsihat #berjerawat #hilangkanjerawat #freeconsultation #MK #flawlessface #freetrial #freeskinanalyse #cantik #bodycare #skincare #makeup #nakcantik #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #oilfreehydratinggel #mkmen #botanicaleffect #naturally #mask #kualalumpur #puchong #shahalam #kerteh

20
5 hours ago

Sarapan apa tuuu? Kakak dah bangun ni siapkan #ommisandwich . . . Ya dik. Kita memang freshly-made untuk kalian ngapp sarapan pagi². . . Nak cuba? WhatsApp je kakak terus. +60133183219 #sandwichdeliverykerteh #kerteh #sandwichfillingpemurah #sandwichAClass #sandwiches #sandwichpremium

10

Top photos & videos on #kerteh

Oct 2019

"Untuk sesuatu berubah, saya mesti berubah terlebih dahulu.. . " Assalamualaikum.. . Sapa yang sudi jawab salam saya..? . #selamatpagi #petronascarigali #kerteh #assalamualaikum #inspirasiSukur #OKUtapiOK

1.4k78
Jul 2020

Bagi yang tak tahu lagi , kitaorang dah buka kedai ye 🤗🤗 tapi hanya untuk take away je . Boleh datang serbu kedai ramai ramai 😂, Bagi yang mana nak order dulu then datang pickup je kat kedai boleh whatsaap ye ☺️☺️ cc @_nikkimi ——————————————————— Yang mana nak order boleh tekan link kat bio ye ☺️ Order sehari sebelum sangat digalakkan . Cas cod bagi semua paka hanya RM1, Dungun Rm2/3 dan Kerteh/Kemasik RM2/3. untuk lebih pertanyaan boleh whatssap saya ye 😘 Terima kasih . #bukanayamcheese #paka #ayamcheese #bukanhuseinjual #kerteh #cod #cashondelivery #hiduplahayamuntuknegara

1672
last month

無盡的海邊,椰林,鄉村風光🏝🛣 📍馬來西亞東海岸三號公路 #kemasik #kertih #kerteh #kemaman #terengganu #cuticutimalaysia #travelaroundmalaysia #travel #roadtrip #traveler #travelphotography

1432
Jun 2020

HAI GIRLS!! 😘 🌺 BAWAL CHIFFON VOILE (ARITACHI ) BIDANG 50 🌺 - 🌹finishing baby seam 🌹material Aritachi 🌹mudah terbentuk 🌹material sejuk, selesa dan ringan - 💵 HARGA : 🌻 1 helai - RM17 (ex-postage ) 🌻 4 helai - RM60 (ex-postage ) - 🎁🎁 Beli 2 HELAI KE ATAS sis bagi FREE GIFT - 📮📮 Beli 10 HELAI KE ATAS sis belanja postage (FREE POSTAGE ) . CARA ORDER ⤵️ ☑️click link di bio! ☑️click link di bio! ☑️click link di bio! - LIMITED STOCKS! LIMITED STOCKS! - - Jom girls, grab sekarang!! 💃💃 . #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalchiffonvoilebidang45 #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonvoilemurahmalaysia #bawalchiffonvoileviral #bawalchiffonvoileviral45 #bawalchiffonvoileviralbidang50 #bawalchiffonvoilebidang60 #bawalpastelcolour #bawalsedondon #bawallabuh #bawalviral #kerteh #bawalraya #raya2020

11535