#jb photos & videos

just now

🌼✫︎𝐶𝑌𝐽✫︎🌙 𝗔𝗿𝘀* 𝗖𝗵𝗼𝗶 𝗬𝗼𝘂𝗻𝗴𝗷𝗮𝗲🧸 𝐘𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐦𝐲 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠.♡︎ |𝐓𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐝𝐚𝐲.| 𖧷︎04.07.20𖧷︎ . . . ❁︎𝑭 𝒐 𝒍𝒍 𝒐 𝒘  𝑴 𝒆❁︎ ➪︎ @got7jaii37 ♔︎ . Edit the picture by got7jaii37 . . #got7 #jb #marktuan #jackson #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #bnior #bnyoung #jackjae #marbam #gyeomyoung #ก ัซเซบึน #ก ๊อตเซเว่น #เจบ#มาร ์คคึ #แจ ็คสันหวัง #ปาร ์คจินยอง #ชเวยองแจ #แบมแบม #ย ูคยอม #imjaebeom #mark #wangjackson #parkjinyoung #choiyoungjae #kanpimookbhuwakul #kimyugyeom #ahgase

10
1 minute ago

Happy Birthday 🥳🥰 . Untuk pertanyaan dan tempahan, hubungi 012.7236282 @ http://sedapcakes.wasap.my/ . Sedap Cakes 42,  Pulai Ria 2, Bandar Baru Kangkar Pulai, 81110 Johor Bahru, Johor https://goo.gl/maps/mT9VetuDSD62 . #kekmurah #kekbajet #kekpremium #promosi #jb #jdt #kedaikek #kedaikekjb #sokongprodukmuslim #bmf #kedaikekmurah #kedaikekmurahjb .

10
1 minute ago

𝚃𝚠𝚘 𝚋𝚛𝚘𝚔𝚎𝚗 𝚜𝚘𝚞𝚕𝚜...🤍🗝{𝙿𝚊𝚛𝚝 𝟹} #twobrokensoulsau —————————— #jugheadjones #bettycooper #archieandrews #veronicalodge #kevinkeller #alicecooper #fpjones #jb #reggiemantle #tonitopaz #cherylblossom #bughead #bugheadaustory #bugheadau some more tags 🏷 @jugx .betts, @cute .buggie, @riverdaleee2020 , @best .bughead, @sprouseharts .buggie, @betts .peach, @brettsquotes

40
4 minutes ago

재범 🌴💚น่ารักน่าเอ็นดู DEFSOUL 🌴🏝️ DEFJB #JB #defjb #재범 #임재범 #defsoul #Jaebeom #อ ิมเเจบอม #เเจบอมขอคำน ึง #jaybnowhr #prdsdef #GOT7

10
4 minutes ago

🏎💨 👋 📸

42
4 minutes ago

Ycmn was a whole ass bop and you cannot tell me otherwise, park jinyoung gang gang . . . . . . . . . . . . . . #kpop #bambam #jinyoung #got7 #jaebum #jb #jacksonwang #jackson #yugyeom #youngjae #marktuan #parkjinyoung #got7memes #itzy #straykids #twice #jaywhypee #jypoppar #twice #day6 #bts #txt #nct

10
4 minutes ago

That Beautiful Smile 😊😍😍 Our Best Friend always be Happy. Keep smiling, giggling and laughing. Ahgase love your precious smile 🐥💚💚💚💚💚💚💚 🐥💚🌴 @def .cnvs @jaybnow .hr . . . . . . . @got7 .with.igot7 @teamwang #GOT7 #JJProject #JJP #JUS2 #teamwang #øffshore #Ahgase #IGOT7 #babybird #igot7 ❤️🐥 #jaebeom #jb #jayb #defsoul #def #mark #marktuan #parkjinyoung #jinyoung #jacksonwang #jackson #choiyoungjae #youngjae #Ars #bambam #doubleb #kimyugyeom #yugyeom

10
7 minutes ago

แบมมีการเรียกทุกคนให้ฟังพี่พูด ภูมิใจแหละ😁 。 📸:jarja_cj ▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎ #bambam1a #bambam #bambamgot7 #markgot7 #markbam #marktuan #marktuangot7 #mtbb #xciiixcvii #맠뱀 #마크 #뱀뱀 #갓세븐 #GOT7 #igot7 #ahgase #มาร ์คต้วน #มาร ์คแบม #แบมแบม #ก ัซเซบึน #ก ันต์พิมุกต์ #ต ้วนอีเอิ้น #got7hardcarry #มาร ์คแบมแปลว่าตลอดไป👬 #ก ็อตเซเว่น #jb #jinyoung #youngjae #jacksonwang #yugyeom

691
8 minutes ago

How can someone look that HANDSOME while just writing. The Power only our Jaebeom holds🔥🔥🔥 @jaybnow .hr @def .cnvs 🐥💚🌴 . . . . . . . @got7 .with.igot7 @teamwang #GOT7 #JJProject #JJP #JUS2 #teamwang #øffshore #Ahgase #IGOT7 #babybird #igot7 ❤️🐥 #jaebeom #jb #jayb #defsoul #def #mark #marktuan #parkjinyoung #jinyoung #jacksonwang #jackson #choiyoungjae #youngjae #Ars #bambam #doubleb #kimyugyeom #yugyeom

10
9 minutes ago

นี่คือเรื่องจริง เวลาไปคอน555555 พี่แจอบคงตกใจน่าดู555555 • • • • @got7 .with.igot7 #แอดโม 🍉 #jyp #got7 #igot7 #갓세븐 #아가새 #ก ็อตเซเว่น #อากาเซ ่🐥 #jb #mark #jackson #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #markbam #jackjae #jbjinyoung

90
9 minutes ago

✨🌻:สายตาพี่แจบอมรอยยิ้มพี่แจบอมคือแบบสุดๆกับใจมากๆ มันเหมือนได้รับความละมุนความอบอุ่นจาพี่แจบอม แงงงงสัมผัสได้จริงๆ😭😭😭😘🥰💞💗💕💖 - —————————— 🌴 —————————— i’m not cute i’m sexy 🤘🏻🌴💙 @jaybnow .hr @def .cnvs #got7 #jb #jaybnow .hr #def .cnvs #defsoul #prdsdef #def #JUS2 #JJP #jjproject #갓세븐 #Jaebeom #เจบ#JayB #แจบอม #igot7 ❤️🐥 #ปมนยอง #bnyoung #bnior #GOT7WORLDTOUR @got7 .with.igot7 #GOT7_NOTBYTHEMOON @GOT7Official #notbythemoon #GOT7 #got7เป ็นวงตลก ——————————————————————

120
11 minutes ago

CREW UR GANG JUST FOLLOW US👿👿👿 IDEALCAR 🔥GETS ADDICTED TO IT Follow me on Instagram! https://www.instagram.com/ideal_car_?r=nametag ANY COPYRIGHT ISSUE , PLS INBOX US #IDEALCAR #新山 #吉隆坡 #槟城 #怡宝 #改装无罪 #改装无罪新山 #汽车改装 #改装 #改装车 #malaysia #kualalumpur #cheras #kajang #selangor #johorbahru #ipoh #seremban #sportcar #bossku #jb #skudai #civic #toyota #honda #secondlink

160
13 minutes ago

#jb tk khud pr nhi guzre tb tk logo ko humare jazbat or ehsaas mzak lgte h

200
14 minutes ago

羽毛代表着纯真,象征着双方对对方的感情是纯洁忠贞的。一针一线的心思,打造精细优雅的细节。❤ @THE GOWN COUTURE 📍107, Jalan Harimau Tarum, Taman Century, JB. ☎07-2887483 / 011-37760019 #thegown #weddinggown #dinnergown #gownforrent #jb #选择TheGownCouture #各种风格

00
14 minutes ago

โอ้ยขำ วิ่งมาจะชนะแล้ว แต่พี่ดันวิ่งเข้าห้องเฉยเลย555555 งงกันเป็นแถว🤣🤣🤣😂😂 @jacksonwang852g7

461
17 minutes ago

His acting skill really wow now imagine jinyoung and jackson in a drama together ✏️ @got7 .with.igot7 ✏️ @jacksonwang852g7 ---------------------------------------- ▪️ ▪️ ▪️ ---------------------------------------- [ © KUNPM00K on twitter ] ---------------------------------------- ▪️ ▪️ ▪️ ---------------------------------------- ¦ Group : GOT7 ¦ ¦ Members : Jackson ¦ ---------------------------------------

02
17 minutes ago

I painted it.Though I'm not at all satisfied with the results.How do you feel about it ??😌

197
18 minutes ago

TIPS JIMAT PILIH SKINCARE! 🤔 - Rata rata semua nak skincare yang mur mur kan korang jangan terpedaya dengan bougas beauty tau! Ha kenapa Izzah?! 😱 - Mana tak nya semua skincare bougas TAHAN LAMA so jimat sangatttt kalau korang purchase items bougas beauty ada yang boleh tahan sampai SETAHUN! - TAK TIPU ye Izzah sendiri pakai memang tahan lama sampai boleh kongsi dengan family lagi tau 🤪 - Ha korang yang tengah usha usha tu meh risik Izzah. Nak ALL ITEMS pun boleh kita bagi promo dekat korang! NAK TAHU PROMO APA? TEKAN LINK DEKAT BIO NOW! 🥳 @bougasbeautyizzah__

11
18 minutes ago

Foto ini diambil 4th yg lalu setelah kita secara official udah graduated dari SMA dan secara official juga kita udah jadi alumnus. Waktu itu kita sepakat buat travelling bareng sebelum akhirnya kita berpisah untuk mengejar impian masing-masing. JB hyung yg milih outfit seragam putih abu-abu, yaudah deh akhirnya kita setuju dgn konsep Hyung. Seru banget waktu itu bambam & yugyeom hyung sempet ketinggalan mrt disana, haha so funny. Aku juga terus latihan vokal sama youngjae hyung agar kelak bisa nyanyi sesuai nada. Jakson hyung juga cerita kalo dia punya cita-cita debut solo di tempat kelahirannya, btw jakcson hyung selalu ngejaga aku dr para gerombolan siswa-siswa yg suka malak di sekolah. Ohiya aku juga mao cerita ttg mark hyung, dia itu anak pindahan dari USA. Alesan dia pindah sih katanya karna tau di indonesia ada adek jauhnya, dan kalian tau siapa? Itu aku. Mark hyung pendiem bgt kalo di kelas, tapi kalo udah bareng sama kita dia langsung jadi orang yg active & very funniest. Dan yang terakhir kembaran aku yaitu jinyoung hyung. Semasa SMA aku selalu dibilang kembar sama hyung yg satu ini. Tapi aku slalu klarifikasi padahal kalo kita berdua gak kembar, tp emang mirip banget. Aku juga paling deket sama jinyoung hyung, karna cuma hyung yg ngerti banget gimana aku. Dan hyung selalu ngajarin aku MTK dasar waktu SMA. Terimakasih ya buat semua hyung, kalian sudah menjaga maknae ini dengan sangat baik!! Semoga nanti kita ketemu dan mengenang masa-masa remaja yang terindah tak bisa terulang ~ #got7 #ahgase #indonesia #sma #putihabuabustory #jb #mark #jackson #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #got7

61
19 minutes ago

Ya Allah, please make my July full of love and blessings.

01
20 minutes ago

ALL-DAY MOISTURIZER ✨ - Siapa tercari-cari pelembap yang boleh lembapkan kulit macam kek cokelat yang moist gebu? Korang silap besar tauu kalau buat skincare routine tapi tak masukkan moisturizer sekali dalam skincare routine korang! - Basic skincare routine, wajib ada moisturizer untuk lock segala skincare yang telah kita pakai and paling penting dalam All-Day Moisturizer Bougas Beauty ada Hyaluronic Acid!! - Lepasnih sakan lar nak keluar tanpa pakai mekap, kulit anjal kalah anak dara tak gituuu 😜 gigit jari la siapa yang tak try tuh!

01
20 minutes ago

แงงน้อนแจ็คแจ็คน่ารักจังเลยค้าบฮืออยืนกินนมดุ๊กดิ๊กแต่ตามองพี่ๆวางแผนเล่นเกมส์ตลอดตั้งใจมากจริงๆเจ้าแก้มก้อนอยากจับมาหอมหัว @jacksonwang852g7 #JacksonWang #잭슨 #王嘉爾 #WangJiaer #王嘉尔 #这就是街舞 #GOT7 #갓세븐 #GOT7_NOTBYTHEMOON #잭슨 #่แจ็คสันคนน่ารัก #ยองแจค ือความสดใสของโลกใบนี้ #jackjae #youngjae #อากาเซ#แจ ็คสันคือวิตามินของยองแจ #แจ ็คสันคนแมน #ยองแจผ ู้ไม่กินแตงกวา #นากน ้อย영재💚💚🐥 #นากน ้อยยองแจ 💞 #หมวยเกาหล ีกับตี๋ฮ่องกง #jb #yugyeom #markturn #bambam #jinyoung #แจ ็คแจคือรอยยิ้ม #王嘉尔jackson #王嘉尔是jacky的唯

860
21 minutes ago

TIPS BISNES: CIRI CIRI SEORANG USAHAWAN 🔥 Semangat Juang Yang Tinggi 🔥 Fokus pada Sasaran dan Kejayaan 🔥 Komitmen Jitu 🔥 Pengorbanan 🔥 Strategi Bijak 🔥 Kesihatan/Kecergasan 🔥 Pengurusan yang baik 🔥 Latihan Konsisten 🔥 Kekuatan mental yang tinggi 🔥 Sabar Mengharungi Ujian 🔥 Berfikiran Positif 🔥 Doa Berterusan 🔥 Usaha Keras Jika semua Ciri Ciri diatas dimiliki, kejayaan In sha Allah pasti berada dalam genggaman 💪

01

Top photos & videos on #jb

Yesterday

JAEBEOM SUBIÓ UNQ FOTO DE NORA AAAA con pie de foto "seamos felices bebé" 😭❤

6974
Yesterday

𝙍𝙚𝙘𝙤𝙣𝙤𝙘𝙞𝙢𝙞𝙚𝙣𝙩𝙤 𝙖 𝙟𝙗 𝙥𝙤𝙧 𝙩𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩𝙤𝙨𝙤 𝙮 𝙢𝙪𝙮 𝙨𝙚𝙭𝙮. 𝙑𝙚𝙖𝙣 𝙩𝙤𝙙𝙖𝙨 𝙡𝙖𝙨 𝙛𝙤𝙩𝙤𝙨 👀 @jaybnow .hr @def .cnvs I Loved ❤️ Everyone here loves you and admires 🇨🇱 . . . . . . #GOT7 #GOT7 @GOT7Official #갓세븐 #Jaebeom #JB #제이비 #재범 #GOT7 #갓세븐 @GOT7Official #GOT7 #JAEBUM #jus2 #jbgot7 #Jb #GOT7 #PHOTO #CHILE #likeforlikes #instagram #insta #instagram #photography @prdsdef @got7 .with.igot7 #imjaebeom #ahgase #igot7 ❤️🐥 #igot7 👀 #defsoul #keepspinningworldtour 💕 #youngjae #2jaeisreal 👀 #youngjae #jacksonwang #defsoul #defsoul

1.4k10
2.4k9
15 hours ago

| 200703 Jackson Instagram & Weibo Update 👶🏻 #jacksonwang

2.3k52
Yesterday

𝗬𝗼𝘂 𝗹𝗲𝗮𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲 𝗯𝗿𝗲𝗮𝘁𝗵𝗹𝗲𝘀𝘀 ༄ #JacksonWang 𝐶𝑟: 𝑠𝑡𝑖𝑙𝑙𝑏𝑒𝑚𝑦𝑤𝑎𝑛𝑔

3.0k37
20 hours ago

i want mcdonald :( • 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨🚀 ; music bank got7 interview • 🕊️𝐟𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 @got7 .crackhead 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐨𝐭𝟕 𝐦𝐞𝐦𝐞𝐬 • ⚠️𝙏𝘼𝙂 𝘼𝙉𝘿 𝘾𝙍𝙀𝘿𝙄𝙏 𝙏𝙊 𝙈𝙀 𝙄𝙁 𝙔𝙊𝙐 𝙍𝙀𝙋𝙊𝙎𝙏⚠️ ▪︎▪︎▪︎♡▪︎▪︎▪︎ #got7 #got7edit #kpop #kpopmemes #memes #ahgase #jypentertainment #got7jb #got7mark #got7jackson #got7jinyoung #got7youngjae #got7bambam #got7yugyeom #Jb #Mark #Jackson #Jinyoung #Youngjae #Bambam #Yugyeom #임재범 #마크 #잭슨 #박진영 #최영재 #뱀뱀 #김유겸 #갓세븐

2.8k14