#dudukrumah photos & videos

just now

Satu untuk mak, untuk kakak, untuk adik, untuk anak. settle 🥰 . Yes baju raya haji sedondon is here. Komfem semua suka. Siap FREE POUCH BAG tau. . Selling fast 🔥🔥 SUPERB SELESA, EXCLUSIVE AND LIMITED PCS 👻 Ready stock 🌸 . MINAZ KAFTAN Mom RM 119 Baby S-RM 69 Kids M-XL - RM 79 . #minazcertifiedps2020 here 💋 0175750054 or klik link bio Follow my ig 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @psminaz .eita @psminaz .eita . ✅FREE SERVICE CAJ ✅bayar item dan pos shj ✅FAST RESPONSE ✅ FREEGIFT for lucky customer . #minaz #kaftan #kaftanlovers #leeyanarahman #rizalman #jovianmandagiepreloved #viral #pkp #dudukrumah

00
just now

TSHIRT STILL ON PROMO 4 HELAI RM100 GUYS!! SIZE AVAILABLE XS UNTIL 2XL ONLY. MATERIAL COTTON LEMBUT SELESA. TSHIRT DESIGN SIZE FOR KIDS PON ADA. BERMINAT BOLEH TERUS WHATSAPP 😍 ____________________________ ____________________________ Postage j&t/poslaju📮 Boleh cod by lalamove all area kl/ all area selangor. Click link biru dekat bio untuk whtsapp 📲 +60172938380 __________________________ Support ig @ptrrblqis_suit @blqiss .co #sweatshirtkaws #kitajagakita #sweatshirtduckdude #ajimaura #terapiinstagram #covid19 #coronavirus #dudukrumah #dropshipwanted #stayhome #staysafe #kausekolahtak #seemylevel #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #jumpsuitmalaysia #seribusatucerita #malaysiamenang #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kitapastimenang #hacketcollarmalaysia #kasutreflective #kasutonlinemurah

00
2 minutes ago

Tag member angan2 tinggi.. hahaha😙 LIKE❤️ COMMENT📝 SHARE🗺️ follow @KISAHBOLAMALASIA for more❤️ Ada VIDEO MENARIK boleh share,dm min👍 . . 📫ADD POST TO YOUR STORY . PROMOSI GILA KAW PKPP🎉🎉🎉🎉 SEDAP NI BORONG JERSI NI😋... GRED BERKUALITI PLAYER ISSUE DENGAN FANS ISSUE JE.... BANYAK DISCOUNT PULAK TU😱.... AISH MIN SAPU 10HELAI TRIP NI😜🔥 .. SUSAH NAK DAPAT NI😍 HANYA DI @POGKU_JERSI 🙌 . #dudukrumah #kisahbola #ekor #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #ultrasmalaya #boysofstraits #ultrasel #tiktokmalaysia #bo55ku #kitajagakita #bukanbiashebiashe #maluapabossku #dudukrumah #um07 #ysuku #y15malaysia #hijaukuning #harimauselatan #kitajuara #pulunkedahpulun #faktabola #mirafilzah #demimalaysia #demitranung #syahmisazli

151
2 minutes ago

Pemakluman Berita Palsu (6 Julai 2020, Jam 2:30 petang ) Berikut merupakan PENAFIAN tentang beberapa berita yang tular di media sosial. #MCMC #skmm #Sebenarnyamy #TidakPastiJanganKongsi #DudukRumah #stayhome #staysafe

00
2 minutes ago

BERSERI BERSAMA CUBREMI . Nak cantik tak susah pun , yang susah nak cantik tapi malas plus kedekut 😝 . Apply dua beradik ni pun dah okayy sangat 🤭 nak pakai dok rumah boleh , nak pakai time berjalan pun boleh sebab fd matte tu ringan sangat tau 😍 . Kalau belum cuba , apa kata cuba pasti puas hati 👍👍 . #cubremijbkempas #dudukrumah #stayhome #staysafe

00
3 minutes ago

Assalamualaikum & Hi there 🌹 Mawar🌹 here 🥰 , Agent Kuwuss Kedah🌾 • Ada masalah susah turun berat badan❓ Susah kawal selera makan❓🤫 • Mai mawar🌹 tolong you all dapatkan berat badan yang ideal❗️🍏💃🏻 • Satu botol kita ada 30 tablet🍏 & hanya perlu kemam kemam macam gula gula ja❗️🍬😚 Siap ada flavour "green apple🍏" lagi❗️😍 . . 🚗 Cover COD 🚗 📍 SUNGAI PETANI ✅ . 📍TIKAM BATU ✅ . 📍KOTA KUALA MUDA ✅ 🌹 FREE COD 🚗 🌹 🌹 FREE POSTAGE 📮🌹 🌹 FREE GIFT 🎁🌹 . 📲 www.wassap.my/60174634472 📲 Sincerely, Mawar🌹 Agent Sah Kuwuss Kedah🌾 #kuwussbymawar #kuwussfitbymawar #KuwussKedah #kuwusssungaipetani #jutawankuwussfit #KuwussHq #kuwusshq_feedback #kuwuss3juta #Kuwussagent #kuwussdropship #kitajagakita #dudukrumah

10
4 minutes ago

“Let it be,let it be, letibe,tibe” Siapa nk request lagu boleh dm ataupun comment ye #indonmusikgram #thebeatles #letitbe #dudukrumah #acousticguitar #guitarcover #malaysiansinger #oneminutecover

30
4 minutes ago

Penugasan rondaan dan pemantauan RELA bersama PDRM,ATM & APM di premis perniagaan sekitar Daerah Arau. #StayAtHome #RelaArau #RelaPerlis #DudukRumah #SetiaBerbakti #MalaysiaBebasCovid19 #kitaJagaKita

00
4 minutes ago

COMBO CASIO ROSEGOLD + CASIO ROSEGOLD 📌READY STOCK ITEM MATERIAL STAINLESS STEEL QUALITY GRED AA 6 MONTH WARRANTY FREE 2x BOX FREE 2x GELANG FREE 2x LIPSTIK FREE 2x SPECIAL FREEGIFT PRICE : RM140 jee + free postage tau Berminat wasap sis terus 💕 #jualjammurah #sayajualmurah #jamtangan #jamcouple #jamtangancouple #jamtanganmurah #jammurah #jualjamtangan #sayajualjam #sayajualmurah #ootdmalaysia #hadiah #trustedseller #trustedonlineshop #covid19 #makcikkiah #dudukrumah #stayathome #RM0 #PKP

00
4 minutes ago

Pemakluman Berita Palsu (6 Julai 2020, Jam 10:00 pagi ) Berikut merupakan PENAFIAN tentang beberapa berita yang tular di media sosial. #MCMC #skmm #Sebenarnyamy #TidakPastiJanganKongsi #DudukRumah #stayhome #staysafe

00
8 minutes ago

PENING LAH MACAM NI . Antara Mauve dan Brown mana yang lebih menyerlah warnanya 🤔 . Boleh tolong pilihkan hana tak ? Hana pening pusing lah nak pilih yang mana 🤭 . Kalau ambil dedua je warna ni tak salahkan 🤪 sebab warna memang ngam terukk tau 😍 . Korang dah ada ke warna ni ? Tanya je bukan apa takut melepaskan rugi gaiss 😝 . #sobellajbkempas #dudukrumah #stayhome #staysafe

00
10 minutes ago

DIA DATANG GAISS! . Bakal menghantui korang sobellalovers semuaaa 🤗 tak tarik rambut tak sah , tak kena catu tak sah 😬 . Catu pun catu kami tetap nak *hentak meja*🤣🤣 . Get ready gais 👏🏻👏🏻menghitung hari je ni 💃 . #sobellajbkempas #dudukrumah #stayhome #staysafe

00
12 minutes ago

✳️NEW NIKEe KIDS SHOE✳️ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ NIKEe -Kids . READY STOCK (Limited stok ) . Warna : Dark Blue Harga : RM50 Poslaju : Rm8 sm / Rm 13ss . Size : 31- 20cm 32- 20.5cm 33- 21.5cm 34- 22cm 35- 22.5cm 36- 23cm Nak Order?. DM/ wasap: 601121228865 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ⛔Please ukur kaki anak dulu yea dan tambahkan extra 1cm untuk kaki biasa atau 2cm untuk kaki besar, kembang lebar utk dapatkan size Kasut (in cm )..Tak digalakkan hantar size Kasut yg dok pakai yea. . ⛔No COD/ RETURN / REFUND . .

11
15 minutes ago

"Kite ❤️ sangat dengan set ni" Sape je yg tak fall inlove dengan Alexxa Batwing Top & Aella Pleated Skirt ni.. Dh la x perlu iron beria-ria, layang sikit2 dh siap 🤭🤩 _ Alexxa Batwing Top - Rm44.10 Aella Pleated Skirt - RM39 Shopee : Search --> The Black Cat Dreams _ Psst.. utk korang yang stay area Puncak Alam yang nak cari desserts sedap boleh pergi ke @mommyhomebaker Sis gerenti korang puas hati 🤩😍😍 _ #theblackcatdreams #batwingtops #batwingtopmurah #batwingtopmalaysia #bazaarpaknil #skirtkembang #skirtkembangmurah #knitwear #knitwearmurah #knitwearmalaysia #pleatedskirts #floralskirt #stayathome #dudukrumah #rayabersamashopee

10
16 minutes ago

Tengok lah hasil dia bila dia konsisten guna produk ainaa 😍 wow cantik sangat skin dia ni😫 . . Cantik dengan produk natural ingredient ni memang best kan 💞 . . So sesiapa yang ada masalah ✅ jerawat ✅ parut jerawat ✅ tona tak sekata ✅ sunburn ✅ white / black head ✅ jeragat ✅ semua masalah skin . . . Boleh whatsapp Fyr cepat untuk dapatkan skin yang cantik macam sis ni 😘❤ . . . . . #ainaaserum #ainaabeautyofficial #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaabeautyjohor #nsabeautyjohor #nsateamnellysa #teamtaca #ainaaserumfeedback #ainaaserumkl #ainaaserumpahang #ainaaserummelaka #ainaaserumkedah #ainaaserumbangi #ainaaserumperak #johorbahru #bbeautyfyr #kulitjerawat #kulitberminyak #kulitsehat #codainaaserumjb #codjb #promo #ceterahatidiya #dramasangat #skincareroutine #cariakudisyurga #dudukrumah

30
18 minutes ago

6 Julai 2020 #InfoOnWheels 𝗛𝗲𝗯𝗮𝗵𝗮𝗻 𝗣𝗲𝗿𝗶𝗻𝘁𝗮𝗵 𝗞𝗮𝘄𝗮𝗹𝗮𝗻 𝗣𝗲𝗿𝗴𝗲𝗿𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗣𝗲𝗺𝘂𝗹𝗶𝗵𝗮𝗻 dipergiat oleh Unit Bergerak Jabatan Penerangan Daerah di seluruh Sarawak. #DudukRumah #COVID19 #PKPP #KitaTeguhKitaMenang #KomunikasiKita #khabardariSarawak #sodiakroks

60
20 minutes ago

🌻🌻📷: @mqrish .ammar_ Get your own personal illustration 😍 . Dm me for order😍 Buy 1 👉🏻free 1🎁(add another photo of u ) . #drawing #drawingchallenge #art #artcontent #drawingoftheday #drawdaily #sketchbook #dudukrumah #art #artistsoninstagram #drawingartist #fanart #fanedits #illustration #illustrationartists #illustrationmalaysia

90
20 minutes ago

Mata kering terjadi disebabkan kekurangan air mata untuk melembap dan menyuburkan mata. Air mata perlu untuk mengekalkan kesihatan mata dan memberi penglihatan yang jelas. Mereka yang mengalami mata kering disebabkan kurangnya pengeluaran air mata ataupun mempunyai air mata yang tidak berkualiti. Untuk mengelakkan mata kering jom amalkan #eyefood untuk kurangkan masalah mata kering. #dsdiperlukan #agentwanted #ainunbeauty #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #testimoniainunbeautyMP #matakabur #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #madeinmalaysia #shawlmurah #instamalaysia #produkviral #setulusikhlas #dudukrumah #kitajagakita #stayathome #trudolly

10
22 minutes ago

Done cod Appecut Max Brother ni.Repeat order lg, bila dapat kawal pemakanan dengan bantuan Appecut,berat pun dah turun💪 . Appecut Max bantu kawal nafsu makan yang berlebihan dan tingkatkan metabolism.Lagi cepat pembakaran kalori dan pantas turunkan berat badan🔥 . . #StayAtHome #DudukRumah #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #AppecutKasiPecah #TeamKakjura #SurirumahHebat #StokAppecutMax #AppecutLovers #NakDiet #Weightloss #Selangor #ShahAlam #Putrajaya #KualaLumpur #Seremban #NegeriSembilan #BandarSaujanaPutra #Johor #Kelantan #Terengganu #Pahang #Sabah #Sarawak #KawalsSeleraMakan #Viral #LakuKeras #JomKurus1Malaysia

10
23 minutes ago

🍏Ramai yang suka consume KuwussFit ni sebab🍏: ❤Dapat kawal nafsu makan. . ❤Menurunkan berat badan. . ❤Membakar lemak. . ❤Memberi tenaga untuk lakukan aktiviti seharian. . ❤Mencantikkan kulit. . ❤️tiada cirit birit & pening2. . ❤️Rasa Apple Yang Sedap . Our beautiful founder @massieww yang sangat baik hati produce this kuwussfit yang sangat3 baik untuk body also start she's consuming kuwussfit never skip❗🤩 . Hanya kunyah tablet berperisa Apple Kuwussfit setiap pagi terus lemak2 tepu dibadan cair dan luruh...🙀 . 📲 0174634472 📲 📲 0174634472 📲 📲 0174634472 📲 . . #kuwussbymawar #kuwussfitbymawar #jutawankuwussfit #kuwussagent #kuwussstokis #productviralkurusno1 #KuwussHq #EsokKuwuss #NakKuwuss #MestiKuwuss #bodygoalsmcmtauke #KuwussSquat #KuwussDropship #kuwusslegacy #kitajagakita 💕 #dudukrumah

10
24 minutes ago

“Sis, dah lama saya suka design sis. Saya nak order, boleh?” . “Tentulah boleh! Alang-alang tengah #dudukrumah #workathome ni , jemput cuci mata semua design yang cun-melecun. . Kalau dah berkenan. Jomlah selit order hari ini. Tempahan / pertanyaan klik link di bio . . #sayajual #drawstringbag #buahbuahan #fruits #illustration #souvenir #gift #present #stationery #bag #hadiah #birthday #harilahir #cute #comel #unik #stayhome #stayhealthy #covid19 #kitajagakita

10
25 minutes ago

. BETUL KE? Kat office ni mmg kedaan macam ni tapi tak semua kan.. Selagi kita ada usaha dan niat nak turun berat pasti boleh hadapi cabaran2 macam ni😉 Dalam program mmg kami ajar macam mana nak hadapi cabaran2 dan dugaan2 yg datang dalam proses nak turun berat badan. Nak Turun berat kena ada coach dan team support yg sentiasa bagi semangat dan tunjuk ajar, so jangan risau okey👍👍 . . SIAPA NEKAD NAK TURUN 3-7KG SEBULAN??JOM BERUBAH SEKARANG . . Click link di bio ig @lilywahab75 untuk detail program ya🤗Pendftaran sesi OGOS SUDAH DIBUKA SENGAN RASMINYA❗ . . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham konsep turun berat badan ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus . JKA JOIN PROGRAM BERSAMA COACH❗ ✔ Semua di atas di ADA kan dan DIBERI dengan lengkap✔ Tag kawan2 dan ajak join skali🔥 . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach @lilywahab75 📲0195444555 Kurus sihat dengan betul 💕💕💕💕💕💕💕 . . #ootdrayahaji2020 #makansaja #beratnaik #penatgemuk #hapuskancovid19 #sukamakan #dudukrumah #igreviewmalaysia #shawlinstant #masakanibu #resepidiet #dramasangat #ebitliew #tutorialshawl #decorumah #sukamakan #mirafilzah #neelofa #kkm #masaksendiri #pkpp #kitajagakita #bidadaridarisyurga #balikkampung #rindumakayah #cikgu #wanitabekerjaya #poliswnita #jururawat #jomcuticutimalaysia #suri

10
26 minutes ago

Siapa sini suka TEMBIKAI? Komen emoji ni 🍉🍉🍉🍉 . Haaaa... kalau suka corak TEMBIKAI ni boleh lah tempah sekarang!!!! 😍😍😍 . . Nak tambah nama / quotes FREE OF CHARGE. Sis takkan kenakan bayaran lebih. Suka tak? . Kalau dah sukaaaa... Apa kata #dudukrumah sahaja dan tempah segera! Tempahan / pertanyaan klik link di bio . . #sayajual #drawstringbag #totebag #throwpillow #buahbuahan #fruits #illustration #souvenir #gift #present #stationery #bag #hadiah #birthday #harilahir #cute #comel #unik #stayhome #stayhealthy #covid19 #kitajagakita

31
31 minutes ago

KENA BUANG KERJA ON THE SPOT? KENA CUTI TANPA GAJI? NAK BAYAR KOMITMENT BULANAN? NAK BAGI DUIT BELANJA DEKAT MAK AYAH? _ Izinkan juna utk bantu stabilkan ekonomi awak balik. Dengan cara bisnes online sahaja awak mampu buat sales 3-4 ANGKA sebulan. _ Lagi berita best! Juna nak bagi 50% utk sesiapa yang nak stabil kan semula ekonomi family‼️ CEPAT KLIK LINK BIO‼️ . www.wasap.my/60189504189.sayanakdibantujanaincome

31
32 minutes ago

“Sis, kalau nak tambah nama dekat bags dengan throw pillow ni boleh?” . Nak tambah nama / quotes FREE OF CHARGE. Sis takkan kenakan bayaran lebih. Suka tak? . Kalau dah sukaaaa... Apa kata #dudukrumah sahaja dan tempah segera! Tempahan / pertanyaan klik link di bio . . #sayajual #drawstringbag #totebag #throwpillow #buahbuahan #fruits #illustration #souvenir #gift #present #stationery #bag #hadiah #birthday #harilahir #cute #comel #unik #stayhome #stayhealthy #covid19 #kitajagakita

10

Top photos & videos on #dudukrumah

Yesterday

Tiba2 terasa rindu kat puteri2 kepoh K40G5 ni. Terima kasih krn selalu menghiburkan hati ayahanda dalam kelas dgn kenakalan2 anda semua! 🙆‍♂️🙆‍♂️🥰❤️🌹 #dudukrumah #kitajagakita #kitasayangkita #k40g5 #uniselawesome

18024
19 hours ago

How’s your weekend like? Mine was filled with house chores 🥴 . . . . #KatOhKat #sunday #funday #chores #cleaning #home #homecleaning #portable #portablevacuum #stayhome #dudukrumah #kemasrumah #asian #asianskin

1487
17 hours ago

BELUM KENAL BELUM TAHUU 😱 Okayy mehh nak cerita japp asal usul kak eisyaa dengan loveliee , duluu kak eisyaa saja je niat nk jual tambah pendapatan , tapi tapi bilaa stock asyik licin jee , aishh upgrade ke stokist ehh ehh kemudian tak lama teruss ke master , tapi banyakk taw cerita disebalik nak sampai ke tahap ini 🤭🤭 - Okayy sambungg kalau korang nak tahuu @asyalliee ni memangg seorangg yang tegass , dalam bekerjaa memangg tegass , sebab tu kak eisyaa sampai ke tahap ni , kalau laa tiada boss yang tegass mana kita nak dapat ke tahap ni, TETAPI ni jugak depends on diri kita , nak dengarr atau tak nak dengar nasihat MAK kita , mak kak eisyaa ialah boss asyaa , jadi apa tunjuk ajar ape yang diberi task mesti ikut , kalau tak ikutt kelaut laa hidupp kak eisya sekarang 🤯🤯 - Kak eisyaa memangg sangt bersyukurr dapat boss yang memahami , dalam tegass ada penyayangnyaa , tgk la tu siap nak cium pipikuuuu 😝😝 - Asyaa laa boss kak eisyaa yang tak pernah kenal erti putuss asaa, selalu inspired dekat anak ankk ❤️ Kita pon semangatt positive ajer 🌹 Kak Eisya ❤️Master Stokist Kelantan #loveliee #lovelieeserum #lovelieecleanser #hellopeachpleasesupplement #lovelieesunscreen #kotabharu #kelantan #malaysia #asyalliee #luvbabes #masterstokist #supplement #skincare #teameisyapaduuu #paduupaduuu #skin #glowingskin #dudukrumah #stayhome #kuarantincovid19

3649
23 hours ago

ℍ𝕀 𝕁𝕦𝕝𝕪𝕪𝕪𝕪𝕪𝕪🔥 . 时间说快不快,加入MAE的半年内, 我的18岁第一次做到了月入过万...🔥 这份令人兴奋的成绩,我想和你们分享: . ✅个人补货量首次突破8️⃣0️⃣盒 ✅个人总销量突破RM1️⃣0️⃣K ✅带着旗下核心月入突破8️⃣K ✅短时间带代理一起裂变團隊 ✅成功挤进Ladyboss TOP7️⃣ ✅成功通过超级领袖营门槛 . 这是一个小小成就感的六月份🥰但绝对不会是我的终点!曾经觉得自己什么都不敢,现在一次又一次见证自己的突破与成长,除了激动,更是感恩!💜七月份,和我一起继续奔跑! . 最后开放招收5名愿意改变的黑马🐎 #一盒入代 | 截至日期:7/7/2020 . #MAE事业 #MAELADYBOSS #MORANEGLOBAL #stayathome #mco #dudukrumah #18岁月入过万 #中学生创业 #mae品牌联合人

1324
Yesterday

Dunia kalau tiada cabaran itu bukan dunia ..itu namanya SYURGA #e60 #tiktok #stayhome #rich #dudukrumah #frontliners #rich #millionairemindset

2471