#bougasbeauty photos & videos

3 minutes ago

BOUGASBEAUTY NI SELALU BUAT SURPRISE 😲 . Agaknya apa pulak tu ya, nampak macam exclusive ja kan. Tapi yang pasti benda ni korang tak expect tau yang BougasBeauty akan keluarkan item ni😅. . So kalau nak tau apa yang exclusive tu sure kena follow Anisah rapat-rapat tau #bougasbeauty

00
4 minutes ago

Tengok tekstur pun dah fall in love 😍. Yelah water based kan. Setiap kali pakai senang ja nak serap dalam kulit. Kalau korang yang ada masalah kulit berminyak this is the best #advancedserum untuk korang! Setuju tak? #bougasbeauty

00
4 minutes ago

Apa sebenarnya kelebihan #AllDayMoisturizer ni? Dalam #AllDayMoisturizer kitorang ada niacinamide di mana ia adalah anti-keradangan dan dia dapat mempercepatkan proses memperbaharui skin barrier kita. Jadi untuk sesiapa yang mempunyai masalah rashes atau skin barrier dh rosak & kulit muka terlampau kering, #AllDayMoisturizer boleh bantu korang dapatkan kulit muka yang sihat. Siapa kat sini yg selalu stress kulit muka mengelupas? . Jom clik link at bio for purchase ✨ COD AREA : 🚗Hulu langat 🚗Batu 9 cheras 🚗Eko cheras mall 🚗Bukit Ampang lookout point 🚗Majlis perbandaran Ampang Jaya 🚗Pandan indah 🚗Taman Tun Perak 🚗Bandar Mahkota Cheras 🚗Cheras perdana 🚗Perimbun 🚗Mcd Bandar Tun Hussein Onn 🚗Bandar Tun Hussein Onn 🚗Balakong 🚗Bukit Dukung 🚗Beranang 🚗Semenyih 🚗Kajang 🚗Saujana Impian 🚗 Shah Alam 🚗 Klang 🚗 Petaling Jaya 🚗 Putrajaya 🚗Bangi 📦POSTAGE AVAILABLE ISNIN-JUMAAT ✔️ALL ITEM READY STOCK ✔️TRUSTED SELLER ✔️FAST RESPONE ✔️FAST POSTAGE #bougashululangat #bougascheras #bougasbalakong #bougasbeauty #bougasbeautybalakong #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougashululangat #bougasmoisturizer #bougascleanser #bougaskajang #bougassemenyih #bougascheras #bougasbalakong #bougasberanang #bougasterengganu #bougaskelantan #bougasmoisturizer

00
10 minutes ago

Swipe left because something MAGNIFICIENT is coming your way😍‼️ Get ready jak lah okay.Bougas punya game kali ni rare gila. Siapa sini tashabar?🤩 #teambbsasy #bougasbeauty #bougasabah #bougasarawak #bougasandakan #bougaskuching

10
16 minutes ago

Tips nak guna #scrubbougasbeauty dan #cleanserbougasbeauty . Kena urutan yg betul tauu 😘 Sesiapa yg nak order #bougasbeauty boleh tekan link kat bio 🧡 #bougassunscreen #advancedserum #nakcantik #nakputih #stayhome #sabahan

00
17 minutes ago

• angry when you see blackheads & whiteheads near your own face ? • forbidden face scrub is too strong you know. Because you don't want your skin to be injured due to rubbing too hard ! • The function of this face scrub is to get rid of dead skin cells, so rub gently Okay ? 😍👍🏻 • serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyskudai #bougasbeautyjohor #bougasbeautyskudaijb #codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #bougastrikers #healthyskine #stayhome #covid19 #kitajagakita 🇲🇾 • Whatsapp for free skin consultation Click link in bio🔥📲 .

10
20 minutes ago

NAK KULIT SENTIASA TEGANG? MACAM MANA EH? Korg boleh ikut rutin @aidarazman setiap kali cuci muka. Aida tk pernah skip utk buat urutan muka ni. So bolehla korg buang extra lemak dekat bahagian mukatu 🤣. Also thank you too @aidarazman for loving our #facialcleanser & #facescrub . Yang penting best ya buat urutan ni dengan #facialcleanser #bougasbeauty sbb tk berbuih & tk mengeringkan muka! Nak muka runcing dh boleh slow-slow buat urutan ni setiap pagi! #bougasbeauty

20
22 minutes ago

CAN YOU GUESS?! Not something that you expect 😍. Yang pasti korg confirm akan fall in love dengan apa yg bakal Bougas Beauty keluarkan this time! Cuba korg teka apa yg bakal Bougas Beauty lakukan kali ni! 😉 #bougasbeauty #bougasEternalLove #bougasnewgame

00
22 minutes ago

It has been a great start to join #teambbyenn to help people to find their solution to skin problems. Now I gladly announce I will bring along more people to help others find their skincare products. - Both Dropship & Mini Agent ada open slot ya. Boleh DM or Whatsapp if berminat. And don’t forget to check out my IG Story to find out the benefits of joining my team. https://wa.me/60145530997 #bougasbeautybeluran #bougasbeauty #bougasbeautysabah #bougaabeautymalaysia #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasbeautyfeedback #bougasbeautysandakan #bougasbeautyums #bougasbeautykk #skincare

10
22 minutes ago

DAH BOLEH TEKA BELUM? Sempena Maulid kalini Bougas Beauty nak bagi something special untuk kprg. This time lain dari yg lain tau so korg get ready jee dulu 😉. #bougasbeauty

20
22 minutes ago

BOUGAS FACIAL CLEANSER ada org ckp mahal rm69 sbb produk local. wani pun fikir mcm tu jugak masa mula2 nak kenal produk bougas ni. tapi lepas dah try.. rasa mcm WOW! betul ke ni produk local? sebab rasa mcm eh best sgt cleanser ni. dah la kurang buih, takde fragrance, lepas cuci muka rasa lembut gilaaa terus fall in love 😍 rm69 utk 150 ml mmg sgt berbaloi lah bg wani sbb muka wani x rasa kering & tegang dah lepas cuci muka 😍😍😍

01
23 minutes ago

Hyaluronic Asid ✨ Sapa tau fungsi hyaluronic acid ne ? 🤔 actually HA ne berfungsi untuk MELEMBABKAN kulit dan juga membantu untuk mencegah penyumbatan minyak & lebihan minyak yg menyebabkan timbulnya jerawat 🥺 So HA ne sangat sesuai untuk skin yg kering, skin yg berminyak & skin yg berjerawat 🔥 Zon m Share dgn kawan2 okay pasal HA ne hehe. 😘 Anyway korang tau tak dlm produk bougas ne yg mana ada HA ? Cubaa komen sikit 😘 #bougasbeauty #teambbsasy #bougassandakan #bougasbeautysandakan #bougastawau #bougasbeautytawau #bougaslahaddatu #bougasbeautylahaddatu #bougassarawak #bougasbeautysarawak #bougasbeautykudat #bougassemporna #bougasbeautysemporna #bougasranau #bougasbeautyranau #bougaskotakinabalu #bougaskk #bougaskotakinabalu #bougaslahaddatu #bougassabah #bougasbeautysabah #bougaskeningau #bougastelupid #bougaskinabatangan #bougasbeautykinabatangan #stokisbougassabah #bougasbeautyserum #alldaymoisturizer #hyaluronicacid

281
23 minutes ago

Finally Cuura buat juga exfoliating toner yay !! Our exfoliating toner ni very mild okay even sensitive skin pon boleh pakai, but u hv to use it consistently then u will notice massive differences on ur skin Who have any of these concerns? 1. Acne 2. Large pores 3. Fine lines 4. Hyperpigmentation 5. Rough texture 6. A lackluster complexion 7. Rehydration skin Then you should try these new baby 🥰 #thebarenakedskin #cuurakedah #cuurautara #cuuraalorsetar #cuuraperlis #cuuraseremban #cuuranilai #cuuranegerisembilan #cuurashare #skincarethatworks #skincareroutine #naturalmakeuptutorial #tutorialshawl #muakedah #muautara #muaalorsetar #muajitra #muasenawang #muaseremban #muanilai #muanegerisembilan #kayman #bougasbeauty #kaymanserum #orggamalaysia #yelloskincare #kiehlsmalaysia #koreanskincareproducts #naturalorganicskincare #naturalskincare

30
24 minutes ago

BILA GUNA BARANG SENDIRI BE LIKE . Korang ada ke mcm ni? Bila guna brg sendiri lagi2 skincare or make up mesti jimat2 sbb tk nak hbis cepat 😂😂 . Tapi bila guna adik beradik punyaa letak byk2 haahaaha sbb dorg pun guna brg kita cmtu kan 👀👀 . Maafkan hidungku yg tak behave tu. over acting pulak 😆😆 .

63
26 minutes ago

BOUGAS BEAUTY IS ON SHOPEE 🔥 BORONG BOUGAS DEKAT SHOPEE @bougasbeauty_mimie sekarang ! Jimat postage tau 😜 PLEASE ALERT❗️❗️❗️ Before beli bougas dekat shopee .PLEASE MAKE SURE THE SELLER ADE ID SELLER DULU . If takde jangan beli ! Maybe its fake 😣 OR YOU GAIS TAK PAYAH RISAU , add to cart kat shop MFshopz sahaja 🥳 and enjoy your freegift and free consultation from me 😉 #bougasbeauty #shopee

00
27 minutes ago

NAK KULIT SENTIASA TEGANG? MACAM MANA EH? Korg boleh ikut rutin @aidarazman setiap kali cuci muka. Aida tk pernah skip utk buat urutan muka ni. So bolehla korg buang extra lemak dekat bahagian mukatu 🤣. Also thank you too @aidarazman for loving our #facialcleanser & #facescrub . Yang penting best ya buat urutan ni dengan #facialcleanser #bougasbeauty sbb tk berbuih & tk mengeringkan muka! Nak muka runcing dh boleh slow-slow buat urutan ni setiap pagi! #bougasbeauty

150
29 minutes ago

[BEFORE AND AFTER WANY HASRITA SKIN JOURNEY]😱 Fara nak share dengan korang testimoni dari kak wany hasrita sendiri Before and After dia pilih untuk pakai Bougas Beauty sebagai skincare hariannn. Siapa kata artis pergi skin clinic je terus cantikk ?? Haaa diaorg pun ada kondisi kulit yang bermasalah juga tau. Terbukti bila kak wany sendiri ceritaaa pengalaman dia 🤭So guys cepat dapat kan Bougas okay kalau nak cantik mcm kak wany @wanyhasrita ✨❤️ #bougasbeauty #teamtwingempak #bbswow #bougasbeautyserum #bougasbeautyagent #serumno1malaysia #bougasbeautyadvanceserum #bbsawesome #bbssuperstar #maluaperr #bosskur #serumviral #serumjerawat #bougasbeautyjohor #bougasJB #bougasbeautybukitindahJB #bougasbeautylarkin #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautysingapore #bougasbeautykuantan #bougasbeautyshahalam #bougasbeutypekan #bougasbeautyiskandarputeri #bougasbeautynusajaya #bougasbeautymersing #bougasbeautymedini #bougasbeautygelangpatah

00
29 minutes ago

hallo !! who’s still remember me 😍😍 hehehehhee its too long x update feed haaa.. Linda bukan hilang ka apa yaaa .. Linda just take most of my time utk focus on my final semester on Diploma Penolong Pegawai Perubatan.. so yaaa .. utk focus 2 benda dalam 1 masa is fine.. boleh .. but depends on someones’s punya ability la kan.. for me .. saya lebih suka utk buat satu perkara fokus satu satu... dia macam mmg ken berat sebelah la.. x dapat bagi balance both .. huhuhu (but if i able to do that bestnyaaa ) bila kita focus on one thing .. hasil usaha yang di dpaat tu sangat2 berkualiti .. kan. ?? so hopefully Linda dpt habiskan dan tamat latihan dengan berjaya .. and insyaALLAH will manage my business with Bougas Beauty jauh lebih baik lepasni.. doakan Lindaa ❤️🥰 #bougasbeauty

420
30 minutes ago

BAGAIMANA NAK RAWAT SKIN BREAKOUT JIKA DATANG SECARA TIBA-TIBA? Surely korang akan rasa down sekejap kan....betul tak? 😔 Macam tulah Nik rasa bila skin dia breakout. Tapi kena cepat-cepat cari solution tau! Alhamdulillah, Nik dh jumpa produk yg sesuai dan sgt serasi ngn kulit muka Nik. Kulit Nik pun dh semakin sihat. Jerawat dh semakin kurang dan parut jerawat dh semakin pudar❤️. Korangs ada breakout skin mcm Nik? Jom sahut cabaran Healthy Skin mcm Nik ni?😉 DM WS Nza utk Ready COD & Ready Postage 🇲🇾 Everyday okie😍 . ‼️ALL ITEM BOUGAS BEAUTY READY STOCK‼️ 🧚‍♀Facial Cleanser RM69 🧚‍♀Face Scrub RM49 🧚‍♀Advanced Serum RM75 🧚‍♀All-Day Moisturizer RM65 🧚‍♀Sunscreen RM65 . 📌Ready COD 👉Shah Alam 👉Setia Alam 👉Meru 👉Klang 👉Kapar 👉Bukit Raja 👉Aman Perdana 👉Rantau Panjang 👉Puncak Alam 👉Saujana Utama 👉Puncak Perdana 👉Alam Budiman 👉Sunway Kayangan 👉Cahaya SPK 👉Greenhill 👉Kayangan Heights 👉Bukit Jelutong 👉Glenmarie 👉TTDI Jaya . @bougasbeautyklangshahalam_niza 📲 012-2488074

41
32 minutes ago

APA DIA BUAT ??? FLAWLESS JADINYA! . Seeeee... Kulit terus sihatt and glowinggg gilerr kan.. I is jelesss 😭.. . ✅ Titik serum bougas jee tiap pagi dan malam ✅ Scrub 2 kali seminggu . 🤔 Siapa yang tak nak kulit sihat macam ni kannnn?? Kalau semua orang nak kulit cantik macam ni, boleh whatsapp intan dengan click sahaja link di bio ‼️‼️‼️ . WA: 011-39747340 / tekan link di bio ! #intansharing #bougasbeauty #bbsglorious 💎 #bougasmillionfamily

32
34 minutes ago

Bila cakap pasal ruam, orang yang lalui je tahu macam mana strungglenya untuk jaga kulit diorang. Macam @amiraaothman sendiri yang mempunyai kulit yang sensitif Alhamdulillah lepas jumpa Bougas Beauty kulit Mira much-much better than before. Kalau korang nak tau apa yang Mira lalui sebelum jumpa Bougas Beauty tengok video ni sampai habis! Then share your experience with us too 😉 . . Nak order dengan Nadiah? Klik je link whatsapp dekat bio Nadiah. Setiap pembelian akan dapat FREEGIFT. All item READYSTOCK. DISKAUN POSTAGE pun ade. ❤️

21
35 minutes ago

SEL KULIT MATI PUNCA KULIT NAMPAK KUSAM‼️ . Ramai yg tak tahu kulit mati adalah punca kulit kita jadi kusam. Sapa dkt sini kulit muka dia kusam? 🙋‍♀️ . Kulit akn kelihatan kusam bila sel2 kulit mati menebal di lapisan kulit muka kita. Confirm sel kulit mati korang menebal dkt muka sbb tu muka jadi kusam tak berseri. Kalau nak miliki kulit sihat dan cantik, rahsianya singkirkan dulu sel kulit mati yang melekat pada kulit tu. . Sel kulit mati juga yg jadi punca makeup bercapuk. Masalah kulit seperti bersisik, kering, mengelupas, bintik hitam dan jerawat berpunca daripada timbunan sel kulit mati di lapisan kulit. . Cuci muka menggunakan cleanser saja tak cukup untuk mengeluarkan sel kulit mati di atas kulit. Cara yg plg berkesan adalah dgn cara EKSFOLIASI (exfoliation ) atau SCRUB. . Pilihlah scrub yg terbaik yg tak terlalu kasar kerana scrub yg kasar akn merosakkan lapisan kulit muka kita. Bougas scrub adalah yg terbaik sbb tekstur dia sgt2 halus. Gosok perlahan2 di muka. Gunakan 1-2x seminggu sudah memadai. Amalkan InshaAllah korang akn nampak perubahan yg ketara dkt skin korang ☺️ . . #BougasBeauty #BougasBeautyScrub #BougasBeautyKualaLumpur

32
36 minutes ago

DAH BOLEH TEKA BELUM? Sempena Maulid kalini Bougas Beauty nak bagi something special untuk kprg. This time lain dari yg lain tau so korg get ready jee dulu 😉. #bougasbeauty

00
36 minutes ago

DAH BOLEH TEKA BELUM? Sempena Maulid kalini Bougas Beauty nak bagi something special untuk korang. This time lain dari yg lain tau so korang get ready jee dulu 😉. #bougasbeauty

180130
39 minutes ago

Tengok tekstur pun dh fall in love 😍. Yelah water based kan. Setiap kali pakai senang je nak serap dalam kulit. Kalau korg yg ada masalah kulit berminyak this is the best #advancedserum untuk korg! Setuju tak? #bougasbeauty

00
39 minutes ago

jangan lupa pakai sunscreen di mana sahaja korang berada tau biarpun diluar atau di dalam rumah supaya kulit korang sentiasa terlindung daripada cahaya matahari ye. banyak kelebihan yang terdapat pada #sunscreen bougas. jom grab dengan nina, nak tahu lagi tentang produk lain. 📞 Boleh klik di link kat bio untuk whatsapp Nina atau boleh dm ig juga 😊 . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyalldaymoisturizer #bougasbeautysunscreen #bougasbeautusuncaresunskin #bougasbeautykualaterengganu #bougasbeautygongbadak #bougasbeautymarang #bougasbeautykualaberang #bougasbeautyserumUNISZA #bougasbeautyserumbatuenam #bougasbeautyserummanir #coronavirus #stayathome #kitajagakita #serumviral #pudarparut #kecutjerawat #sayajualsayapakai #bebasjerawat #bebasminyak

00
43 minutes ago

BELI 1 SERUM DAPAT 1 CABUTAN! Shana nk bgthu yg ni salah satu syarat untk join lucky draw. Korang kena beli satu serum bougas then dapat 1 cabutan untuk awak😘 nak merisik tanya kelebihan dan bahan serum bougas pon boleh jeh😍 Click link dkt bio! #bougasbeauty #bougasfairy #bougaspahang #bougasshahalam #bougasserum #bougasscrub #bougasmoisturiser #bougascleanser #agentwanted #dropshipopen #opendropship #dropshipwanted #dropshipbougas #agentbougas #bidadarikirimantuhan #dropshipneeded #bougaskajang #bougasbangi #beautytips #tipskecantikan #bougasbanting #bougasputrajaya #bougasangelrich #bougasangelrichteam #bougassunscreen #bougasshahalam

90
43 minutes ago

FACE SCRUB WITH INSTANT RESULT 🥰 . Serious la instant result? Physical exfoliater ni mmg sllu akan dapat instant result. Korang akan rasa kulit muka smooth je. Licin semacam lah! I bet korang tak tahu yang face scrub ni memang terbaik! 👍🏻 Look at the texture! Lembut je rasa. Yes, level face scrub ni moderate. Not to harsh and not to gentle for your skin. Just nice. That’s why based on suggestion suruh pakai 2-3 kali seminggu for best result! 😍 WhatsApp Bella 📲📲0133064505 or click je link Kat bio untuk oder 😘 #bougasfeedback #bougasbeauty #bougasbeautyfeedback #BougasBeautyHq #bougasbeautyadvanceserum #bougasagentklang #bougasalldaymoisturizer #BougasFacialCleanser #bougassunscreen #BougasFaceScrub #bougas #skincare #flawlessskin #skinroutine #onlinebussines #agentrantaupjgklang #agentbougasbeauty #viralpost #produkkecantikan #naturalbeauty #agentrantaupjgklang #agentbougasbeauty

00
43 minutes ago

LOOKING FOR MOISTURIZER WITH ROSEWATER? Bougas beauty kan ada! Kalau korg takut ada any infection don’t worry sebab rosewater can relieve your skin from inflammantation. So klau korg ada masalah keradangan #alldaymoisturizer kan ada! Selesai masalah korg 😉 #bougasbeauty

02
45 minutes ago

10% DISCOUNT valid until 31st October 🔥 Hai semua!!! Bermula malam ni hingga 31 Oktober, Aleeya ada buat special promo untuk semua Bougas Lover ❤️ Dan tak dilupakan, Aleeya akan dermakan wakil korang ke pihak yang memerlukan (boleh tengok highlight story “DERMA” ). GRAB WHILE STOCK LAST 💋 Click link di bio @ whatsapp 011-12366676 untuk pembelian 🔥

32
49 minutes ago

Dalam banyak produk bougas, bau moisturizer ni ramai org ckp kuat! Kuat apa tu? Bau dia mcm letak pewangi tinggi Tapi sebenarnya moisturizer bougas ni tak letak fragrance LANGSUNG!! bau yg keluar tu 100% dari rose water tau! 😍 Sebab tu kulit sensitive pakai pon boleh sebab takda fragrance ❤️

01
17 hours ago

MANA SATU PILIHAN KOLBU? 👻 kalau Fyra, Fyra tak boleh nak pilih mana satu, semua Fyra suka gilos! tapi kalau korang tak dapat nak pilih mana satu product korang kene try dulu, meh wasap Fyra. Fyra ada buat service FREE CONSULTATION taw!! bagi je tahu apa skin concern korang, pandai la nanti Fyra nak suggest mana satu yang sesuai 🙈 tapi kalau nak hasil yang BOOM 💥 HARUSLAH TRY ONE SET AGITCHEWWWW 🙈🙈🙈 click link di bio Fyra kalau nak Fyra consult ✨🌸

02

Top photos & videos on #bougasbeauty

last month

Bougas Beauty Press Conference & Ambassadors @bougasbeautyhq ✨ . Makeup : @hayattmarni Stylist : @farahdinana #dinanasplay Outfit : @jovianmandagie . #bougasbeauty #bougasnewgame

37.3k309
Yesterday

Good Morning! Siapa nak gain balik confident korg wajib try #bougasbeauty sebab @tashamanshahar pun sama tau! Lepas cuba mcm-mcm produk akhirnya #bougasbeauty jugak yg melekat di hati. Yang mana baru nk cuba tu Bougas Beauty ada good news utk korg! Stay tuned okay?! #bougasbeauty

1.2k287
4 days ago

Happy weekend everyone! Hujung minggu ni korg buat apa? Even dduk rumah, korg jangan skip skincare routine korg tau! That’s how you can get a flawless skin 😍. #bougasbeauty

1.3k421
5 weeks ago

Klau nak makeup look yg smooth & glowing korg wajib apply #advancedserum sebelum mulakan rutin makeup korg. Macam @wanyhasrita tak kira kemana pun dia pergi, wany tak pernah tinggal #advancedserum . Ada tak #advancedserum dengan korg sekarang? #bougasbeauty

1260
6 days ago

Ketahui 3 Teknik Lukisan Eyeliner Mana Yang Paling Sesuai Untuk Bentuk Mata Anda . Sekarang ini dah ada macam-macam jenis teknik lukisan eyeliner yang popular, tapi bukan semuanya sesuai dengan bentuk mata anda ya. 3 jenis teknik lukisan eyeliner ni sesuai untuk daily look, nampak natural & simple. Sesiapa yg baru nak belajar lukis eyeliner boleh try teknik ni. #wawa2in13dmascara #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawasexyandsweet #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #FLwarriors #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #nakcantik

1.1k22
2 weeks ago

SKINCARE YANG KORG WAJIB ADA! So before korg nak start pakai skincare or tukar skincare yg baru korg wajib ada tiga benda ni. Set basic skincare #facialcleanser #alldaymoisturizer & #bougassunscreen . Sebab bahan-bahan yg ada dalam setiap produk ni takkan merosakkan kulit korg & ada soothing ingredient. So klau yg tengah breakout tu tiga-tiga produk ni takkan merosakkan lagi kulit korg! Kalau ada yg masih was-was boleh slide our DM or hubungi agent-agent yg sah! #bougasbeauty

1.2k545
4 weeks ago

KULIT BERMINYAK KE KOMBINASI? Susahkan nak tentukan kita ni kulit jenis apa. Kalau korg still confuse kulit korg jenis apa watch this video lpas tu korg try la buat pulak. Mana tau result korg unexpected 🤔. #bougasbeauty

3.1k324
2 weeks ago

APA BENDA YANG BILA KITA TEGUK, KITA TERUS JADI CANTIK 😝 . Pakai je 5 items #bougasbeauty ni and youre ready to glow! Siapa pengguna fullset Bougas Beauty macam saya? 🙋🏻‍♀️

19526
5 days ago

Rindunya nak jalan-jalan lagi 😆 Kalau boleh everymonth nak coti-coti malaysia.Ikutkan this month nak naik kolumpor sekali genting highlands sebab pergi haritu tak bebetul coti-coti pun. - Tapi dah PKPB dekat kolumpor 2 minggu ni,Wani doakan semua dipermudahkan urusan dan dimewahkan rezeki oleh-Nya 🤲🏻 Yang penting be safe dan selalu patuh SOP.

1302