#ayuhmalaysiaku photos & videos

23 hours ago

Kelayakan piala dunia dan piala asia dh nk brmula ayuh semua sokong pasukan negara kita iaitu Malaysia #harimaumalaya #ultrasmalaya #ayuhmalaysiaku

82
Yesterday

RAPHA & GIRO CYCLING SOCKS 🔥 Sesuai utk yg kaki kayuh guys buat jogging pun ok guys for indoor and outdoor pun ok 👍 Ready stock and pre order bosskur 👍 Quality tiptop punya 👍 Postage Pon boleh 🚚 Cod gombak & berdekatan 👍 Harga Kita Kasi murah je bossku 👍 1pcs : RM 10 postage tmbh RM 8 ✌️ Kalau berminat boleh pm admin or direct massage Pon boleh 👍 click je link kat bio 📲 🤟 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

170
2 days ago

MENS STYLE CASUAL SHIRT SIZE : S,M,L,2XL,3XL PRICE : RM40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

40
2 days ago

MENS STYLE CASUAL SHIRT SIZE : S,M,L,2XL,3XL PRICE : RM40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

60
2 days ago

MENS STYLE CASUAL SHIRT SIZE : S,M,L,2XL,3XL PRICE : RM40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

70
2 days ago

Salam perpaduan. Kepada semua peminat Denderam Melor, atau masih curious macam mana rasa kuih tradisional yang vintage ni, jangan malu untuk inbox dm, seller kami akan assist. 🤜🏼🤛🏼 . . [ WOOD BRAND ] This art and masterpiece from @colinscarpentry . They turning woods into goods 😉 . . #supportsmallbusiness #supportlocal #supportlocalbusiness #support #ikutcarakita #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #sisjual #brocuba #kuih #kuihmuih #kuihtradisional #stayhome #staysafe #stayhealthy #stayathome #kitajagakita #malaysia #malaysianfood #murah #sedap #viral #ayuhmalaysiaku #food #foodporn #foodstagram #makan #makanmakan #tular #resipiwarisan

380
2 days ago

Tahun Kebangkitan Harimau Malaya 2018 🔥🇲🇾 . . #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #ekorharimausejati #ayuhmalaysiaku #tanahtumpahnyadarahku #football #repost

480
3 days ago

Simple design casual hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

80
3 days ago

Simple design casual hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

132
3 days ago

Simple design casual hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

60
3 days ago

Harajuku style hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

60
3 days ago

Harajuku style hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

150
3 days ago

Harajuku style hoodie Price : rm40 Yang berkualiti milik semua 😍 Berminat ? 1 ) Screenshot 2 ) Tekan link di bio 3 ) Kami balas sepantas kilat ⚡ 📌 PRE-ORDER #bajumurah #baju #bajustripe #bajukualiti #bajuonline #discover #bajubatik #bajukemeja #hoodiestyle #hoodie #bajubatik #bajuanak #bajulelaki #bajulelakimurah #jombeli #kemeja #kemejamurah #kemejabatik #murahmurah #ayuhbeli #bajumurah #barangmurah #jomsupportjombeli #bajumilikanda #murah #ayuhmalaysiaku #coat

50
4 days ago

Assalamalaikun Do you have old money Tembaga, duit syiling lama, nota lama, setem, duit syiling, cincin dan batu antik available for sale I’m a collector I really want to buy those items thank you #LigaMalaysia #HarimauMalaya #DemiMalaysia #AyuhMalaysiaku #Negaraku #TanahTumpahnyaDarahku #Semuanya_JDT #KitaJuara #BangkitBersama #AFFSuzukiCup2018 #PialaAFFSuzuki2018

270
4 days ago

Nantikan specialPROMO tak masuk akal dari kami sempena MERDEKA63TAHUN. #ayuhmalaysiaku

320
4 days ago

Korang bincang kan laa dulu yerr..mak nk sental singki kt dapo jap..🤭🤭 #ayuhmalaysiaku #kakifly #jenuhmelanda 😥😧😵😟😩

656
5 days ago

RAPHA CYCLING SOCKS 🔥 Sesuai utk yg kaki kayuh guys buat jogging pun ok guys for indoor and outdoor pun ok 👍 Ready stock and pre order bosskur 👍 Quality tiptop punya 👍 Postage Pon boleh 🚚 Cod gombak & berdekatan 👍 Harga Kita Kasi murah je bossku 👍 1pcs : RM 10 postage tmbh RM 8 ✌️ Kalau berminat boleh pm admin or direct massage Pon boleh 👍 click je link kat bio 📲 🤟 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

290
5 days ago

RAPHA CYCLING SOCKS 🔥 Sesuai utk yg kaki kayuh guys buat jogging pun ok guys for indoor and outdoor pun ok 👍 Ready stock and pre order bosskur 👍 Quality tiptop punya 👍 Postage Pon boleh 🚚 Cod gombak & berdekatan 👍 Harga Kita Kasi murah je bossku 👍 1pcs : RM 10 postage tmbh RM 8 ✌️ Kalau berminat boleh pm admin or direct massage Pon boleh 👍 click je link kat bio 📲 🤟 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

210
5 days ago

RAPHA CYCLING SOCKS 🔥 Sesuai utk yg kaki kayuh guys buat jogging pun ok guys for indoor and outdoor pun ok 👍 Ready stock and pre order bosskur 👍 Quality tiptop punya 👍 Postage Pon boleh 🚚 Cod gombak & berdekatan 👍 Harga Kita Kasi murah je bossku 👍 1pcs : RM 10 postage tmbh RM 8 ✌️ Kalau berminat boleh pm admin or direct massage Pon boleh 👍 click je link kat bio 📲 🤟 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

200
5 days ago

Rapha putih tinggal 9 je guyss memang laju sape2 berminat boleh click link at bio 📲 RM 10 je guys postage tmbh RM 8 🔥 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

120
5 days ago

Rapha hijau tinggal 4 je guys sape cepat dia dpt 👍 RM 10 sahaja 👍 area gombak Dan berdekatan boleh cod Postage tmbh RM 8 🔥 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

221
5 days ago

Admin nak bagitahu stock dh tk banyak dh gaisss 🙌 sape cepat dia dpt 👍 RM 10 je guys postage tmbh RM 8 🔥 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

171
5 days ago

Aduh!!!!, Luqman Hakim tiada dalam senarai dalam skuad kebangsaan Malaysia U19, tapi takpe, janji pergi ke Belgium, ambik kontrak 5 tahun dan baru join kelab eropah. Jaami Qureshi jadi harapan kita. • • • • • Follow @world_football_malaysia #luqmanhakim #kvkortrijk #belgium #malaysia #pialaduniau20 #harimaumalaya #ayuhmalaysiaku #malaysiau19 #malaysiau20

190
6 days ago

Thanks bosskur 👍 for @ativatocylingstuff buyer ni memang sporting giler 😂 Kali ke 2 dia Beli guyss memang ohsem 🤟 🔥🔥🔥 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

192
6 days ago

GIRO CYCLING SOCKS 🔥 Sesuai utk yg kaki kayuh guys buat jogging pun ok guys for indoor and outdoor pun ok 👍 Ready stock and pre order bosskur 👍 Quality tiptop punya 👍 Postage Pon boleh 🚚 Cod gombak & berdekatan 👍 Harga Kita Kasi murah je bossku 👍 1pcs : RM 10 postage tmbh RM 8 ✌️ Kalau berminat boleh pm admin or direct massage Pon boleh 👍 click je link kat bio 📲 🤟 #malaysiacyclingteam #ayuhkayuh #sportmalaysia #ayuhbersukanberamai2 #ayuhmalaysiaku #jogging #jomkayuh #malaysiafootball #gombak #kedaisukan #girosocks #futsalmalaysia #kakikayuh

250

Top photos & videos on #ayuhmalaysiaku

Dec 2019

Thankyou Malaysia for all the support 🇲🇾🏸 Im really speechless n its like a dream came true🥺😢 My 1st SeaGames🥇2019🏸 Thankyou each n everyone who supported me till the end I truly appreciate ya’ll 🏸🇲🇾 ill train more harder to make myself even more better💪🏽 Thankyou my coaches ,my management, my teammates and isn members who supported me through this ups n down journey...🙏🏽🙏🏽🇲🇾🏸 #ayuhmalaysiaku #seagames2019philippines 🇵🇭th30 #🥇

15.0k754
Nov 2019

siapa selalu mcmni? 🤣 - tag boyfriend korang kat bawah 👇🏽 - #lawak #lawakhambar #malayisa #pialadunia2022 #ayuhmalaysiaku #demimalaysia #safawirasid

1752
last month

Hi nak tayang lubang hidung sikit boleh ke? #yakyeayyeay #stayhome #staysafe #kitajagakita #ayuhmalaysiaku #kitamestimenang

1414
May 2020

Pemain Kacukan yang pernah mewakili Pasukan Kebangsaan 🇲🇾 Pemain yang mana memberi impak besar buat pasukan negara ? *Sila tambah kalau ade lagi* . . * Harap Maaf .. Dominic Tan bukan kacukan , cuma hanya dilahirkan di singapura sahaja* . . 📸 : @famalaysiaofficial , @playmaker_sg , GettyImages (NurPhoto ) , @junioreldstal , @matttdavies , New Straits Time , Wallpaper Access , The Star Online , Country Flags , Vocket Fc , Pasukan Bola Sepak Malaysia , Clipaet.Email . . #AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT #Selamanya_JDT_ #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #JDTFamily #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua #ACL2020 #LigaSuper2020 #LigaSuper #CIMBLigaSuper2020 #ACL #HarimauMalaya #DemiMalaysia #AyuhMalaysiaku #Negaraku #TanahTumpahnyaDarahku #KitaJuara #Kitabersama

6.7k141
Apr 2020

Setiap manusia adalah arkitek kehidupannya sendiri. Dia membinanya seperti mana yang dikehendakinya namun selepas dia membina apa yang dikehendakinya, kadang kala dia mendapati bahawa dia tidak menyukai apa yang telah dibinanya dan mencari seseorang atau sesuatu untuk dipersalahkan daripada mencuba untuk menukar dirinya sendiri. #ayoberubah #terbaik #instamalaysia #katakatabijak #janganlupabahagia #takpernahtaksayang #abangnaktegur #ayuhmalaysiaku

1250
last month

JDT lwn Kedah - Piala Malaysia 2019 . Masih ingat x keputusan perlwn ni? 😉 . NAK LEBIH VIDEOS/BERITA BOLA SEPAK MALAYSIA? FOLLOW @jersi_olabola @jersi_olabola @jersi_olabola

3967