#anas photos & videos

38 minutes ago

29.90 with 2 foundation in one set plus FREE APAM !!!!!🤩🤩🤩 Cepat2 komen "NAK" sekarang sebelum habis stock !!! COD pun ada tapi khas untuk area Machang dan Tanah Merah SAHAJA tau !!🔥🔥🔥 #anasfoundation #ANASClassicEdition #anasism #anascosmetics #anas #beauty #makeup #tutorialmakeupsimple #tutorialmakeup

40
43 minutes ago

ANAS FOUNDATION 😍😍😍 Released 10,000 unit je foundation viral dari anasism ni, tak perlu bayar mahal mahal untuk foundationn dan siapa cepat dia akan dapat free gift 1 Apam tauuu🔥🔥🔥 Lagipun foundation ni ala² skincare, takdelah macam base make-up biasa. Cecepat grabbb sekarang sementara stock masih adaaaa😘 Berminat nak order Foundation terbaru dari @anasism ?? Click jee link di bio 😉 #ANAS #anasism #ANAScosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #iwearANAS #anasismfoundation #foundation #foundationmakeup #foundationmurahmalaysia #muamalaysiamakeupartist #foundationmalaysia #foundationglowing #makeup #makeupstyle #makeupmalaysia #makeuplifefstyle #makeuphalalmurah #makeuphalal #makeuplooks #makeuplife #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup

10
1 hour ago

Tengok packaging je pon dah geram, bila tengok isi lagi la double triple geram😍😍😍 Bila dah pakai kat muka, orang lain pulak geram tengok kite sebab cantik letopss sangattt🤩🤩🤩 #anas #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #anascosmetics #anaslipstick #anasblusher #anasconcealer #anaseyebrow #anaseyeshadow #anasmascara #holidayedition #classicedition #makeup #makeupbrush #makeupmalaysia #anasbrush

40
1 hour ago

Susah nak jumpa foundation yang dah siap dengan point brush sekali betul takk🌸🌸🌸 Haaa kite nak mudahkan korang semua supaya lepasni dah tak payah tuang kat tangan sampai terlebih lebih, jimat sangat sangat dahh😍😍😍 #anas #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #anascosmetics #anaslipstick #anasblusher #anasconcealer #anaseyebrow #anaseyeshadow #anasmascara #holidayedition #classicedition #makeup #makeupbrush #makeupmalaysia #anasbrush

20
1 hour ago

Korang dah grab ke belum set Foundation kite niiii😍😍😍😍 2 botol 29.90 sahaja tauuuu plus dapat free 1 Apam lagiii🔥🔥🔥 #anas #anasism #anasismlovers #anasismmalaysia #anascosmetics #anaslipstick #anasblusher #anasconcealer #anaseyebrow #anaseyeshadow #anasmascara #holidayedition #classicedition #makeup #makeupbrush #makeupmalaysia #anasbrush

30
1 hour ago

Bagi yang ada masalah kulit kering atau berminyak dan berparut berjerawat boleh cuba #ANASFoundation ni. Tekstur semi-matte so senang sangat untuk blend. Ia juga medium to full coverage dan yang paling penting dalam foundation ni hanya bahan-bahan yang baik saja untuk kulit kita❤ #ANAS #ANASFoundation #ANASHolidayedition #ANASClassiedition #ANASISM #ANAScosmetic #anascosmeticshahalam #teamstarsanas #makeup #foundation #shahalamresident

20
1 hour ago

OMG!! Korang, cantik kan..Harga pon berbaloi.Hanya RM 39.90 sahaja.. So, tunggu apa lagi..grab now!! WA(60134329025 ) (Link in bio ) #ANAS #anasviral #ANASCOSMETICS #anascosmetic #anasvelvetlipstick #velvetlips #ansism #lipstick 💄 #lipstick #longlasting #anasproduct #product #producthalal #productbranding #lippmattemurah

00
1 hour ago

BISMILLAH - ANAS Cosmetics telah melancarkan koleksi terbaru ANAS Foundation yang mana baby baru dari ANAS ini sangatlah di tunggu tunggu ramai Didatangkan khas dengan 2 warna dalam satu kotak exclusive dengan harga yang sangat sangat mampu milik iaitu RM29.90 sahaja Formulasi yang sangat bagus antaranya Vitamin E, Vitamin C, Olive Oil, Avocado Oil, Fruit Oil, Argan Oil dan banyak lagi yang sangat bagus untuk kulit SETIAP PEMBELIAN AKAN DAPAT FREE APAM #ANASism #ANASFoundation #ANAS #ANAScosmetic #anascosmeticshahalam #teamstarsanas #makeup #shahalamresident #ANASSpecialedition #ANASHolidayedition #ANASClassiedition

00
1 hour ago

Random acts of kindness are not random. They are actions of people holding themselves to a higher standard....😎❤️😉.....!!!! #photography #photographers_of_india #photographylovers 💕💕📷 #lovephotography 📷❤ #photooftheday #nikonphotography #nikon3400 📸 #Anas #love #loveyou #missuhhh 😔 #posesforpictures #💔🥀 #smile #goodvibesonly#itsphotography #hair #hairstyles #nextpostcomingsoon ✌️ . . . . . #anasahmedrayeen 😈 . . . . . #aarphotpgraphy ❤️✨💯

368
2 hours ago

Code: LATIFA 💋 RM39 ONLY💋 Lets ezyjer with ANAS ❤ #ANAS #ANASezyjer #ANASism #ANASLiquidLipstick #mudahjer #senangjer #kacangjer

00
2 hours ago

Fall in love #LATIFA 😍 Lets ezyjer with ANAS 💋 #ANAS #ANASezyjer #ANASism #ANASLiquidLipstick #mudahjer #kacangjer #senangjer

00
2 hours ago

💗OKAYA FOUNDATION 💗 🌷(CREAM TO POWDER )🌷 . KELEBIHAN : 💗 Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak ) 💗 Tahan lama sehingga 12 jam 💗 Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat 💗 Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 💗 Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 💗 Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari 💗 Mesra solat 💗 Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 💗 Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat 💗 Boleh dijadikan alas mekap 💗 Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan . 😍 Harga RM79.00 sm _ Berminat??? Taip NAK diruangan komen sekarang atau klik LINK di BIO . #Laurienecosmetics #stardustglampalette #nudegoldpalette #Laurieneeyeshadow #muamalaysia #makeupartistmalaysia #muabellaz #makeuptravel #okayamalaysia #okayablusher #cpgcosmetics #cpgeyebrow #cpgfoundation #cpgprimer #muabellaz #makeupviral #bellazbeauty #muahbellaz #bettyserum #riffaconcealer #sugargold #1minutemiraclemascara #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclestayglow #truskin #anas #ridzkin

00
2 hours ago

Siapa kata dark skin tak lawa? Fuhh, lawa terukss model ni pakai ANAS Liquid Lipstick code #LATIFA ni kann?? 😍😍😍 Siapa nak lawa mcm model ni? Jom order cepat² !! Lets ezyjer with ANAS 💋 #ANAS #ANASezyjer #ANASism #ANASLiquidLipstick #mudahjer #kacangjer #senangjer

00
2 hours ago

1box bayar RM 29.90, dapat 2 foundation dan dapat pula 1 free Apam..OMG Serioussss lahh..🤩 WA(60134339025 ) (Link in bio ) #ANAS #ANASCOSMETICS #anascosmetic #anasism #anasfoundationmurah #anasfoundation #ItsAPAM #foundationmakeup #foundationmurahmalaysia #foundationlooks #anaslook #anasviral #longlasting #product #producthalal #productbranding

30
2 hours ago

Yum yumm! It’s apam is back! Yeayyy! Rm50 je korang blh dapat satu set apam 3 color. Haaa boleh tahan 6, 7, 8 bulan kan untuk buat stock. Time ni la nak buat spare, takdelah nanti tiap tiap bulan asyik nak beli beauty blend baru. It’s Apam is the answer. Wink! 😉 ATAU GRAB ANAS FOUNDATION YG BARU RELEASED, DAN DAPAT APAM NI FREE!! Jommm lelajuuu grab It’s Apam🔥🔥 Tekan 👇🏻 📲Dm @hashtagsayacantik 📲WhatsApp 0184006630 📲Tekan link https://wa.link/dlfulv

01
2 hours ago

Glow Goddess, Wardina nampak sangat glow + fresh dengan koleksi terbaru ANAS Foundation, yes! 29.90 sahaja dapat 2 foundation + FREE APAM untuk hasil yang sangat smooth dan cantik Siapa yang NAK ANAS Foundation yang terbaru ni, boleh WA laju² 017 638 8224 #ANAS #ANASism #ANASCosmetics #ANASFoundation #anasismshahalam

20
2 hours ago

Hot item guyss😍 Muka penat² pon masih nampak lawa 😱😱😱 Wait ⁉️ Howww⁉️ Haa!! Korang pakailah ANAS LIQUID LIPSTICK 😘 Org kata walaupon makeup dah cair and bibir calit sikit je lipstick ANAS ni masih lawa tau sbb lipstick ni kekal dari pagi sampai malam 😍😍😍 Girlss, jom lawakan diri dengan ANAS LIQUID LIPSTICK ‼️‼️‼️ Lets ezyjer with ANAS 💋 #ANAS #ANASezyjer #ANASism #ANASLiquidLipstick #mudahjer #kacangjer #senangjer

20
2 hours ago

Wardina in Kiambang, cantik betul dina ni kan lagi lagi dengan kod kiambang! Sooooo nice!!!! @anasism . rm17.90 je korg..readystock tau dgn azraf ..🤗 . Jom grab code kiambang lelajussss sementara stock masih ada 🥰🔥 . click link kt bio azraf utk details okay!! #ANASclassicedition #teamstarsanas #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASvelvetipstick #anasismkuantan #anasismkl #teamstarsANAS #dropshipwanted #muakuantan #muapahang #codkuantan #kuantan #anasismpahang #anasismterengganu

30
2 hours ago

Ada ka kat sini tak pandai pakai mascara?😂 ada yg dm tilla mintak tutorial, rasa mcm pelik ada org xpandai pakai mascara, tpi xpa!!! Hampa tengok video ni ok!! . 97/100 customer akan excited gila time nak remove!!!!🤣🤣🤣 tak pecaya hampa try sendiri! . 1layer dah cukup tau sebenaqnya, xpayah tebai sgt nnti nmpk pelik🤣 #hijabmatakekasih #bulumatabetoi #satukekasihcukupke #kekasih #kekasihbymelvin #satukekasihcukupke #lipmattekekasih #kelopak #kekasihlover #kucintaabadi #kekasihunderthesea #mermaidedition #kekasihpercuma #melvin #anas #anascosmetics #anasclassicedition #anasism #sobella #sobellacosmetic #sobellalipmatte #sobellamakeup #youngandglow #mamasab #mamasabbakery #sayajuallipmatte #beautyiseasywithyoungandglow #selflovepromo #neelofa #youngandglowxmamasab #yngxneelofa

80
3 hours ago

Hi, selamat pagi! ANAS COSMETICS ADA KELUARKAN PRODUK BARU IAITU FOUNDATION 😻 Cantik betul foundation terbaru yang terlajak viral dari @anasism ni, tak perlu bayar mahal mahal untuk foundationn dan siapa cepat dia akan dapat FREE gift 1 Apam tauuu🔥🔥🔥🔥 Foundation ni murah sangatttt dan mampu milik hanya berharga RM29.90 sahaja ✨ CODE : LIGHT BEIGE AND NATURAL ALMOND INGREDIENT : 🔶GLYCERIN 🔶OLIVE OIL 🔶AVOCADO OIL 🔶VITAMIN E 🔶VITAMIN C 🔶ARGAN OIL 🔶ANTI AGING 🔶SQUALANE Cecepat grabbb sekarang sementara stock masih adaaaa😘 Berminat nak order foundation terbaru dari anasism boleh terus ws saya 🌼 #ANAS #ANASism #AnasFoundation #foundation #makeup @anaszahrin @anasism @angelisha_beauty

10
3 hours ago

Wardina in Kiambang, cantik betul dina ni kan lagi lagi dengan kod kiambang! Sooooo nice!!!! @anasism Jom grab code kiambang lelajussss sementara stock masih ada 🥰🔥 📲Dm @hashtagsayacantik 📲WhatsApp 0184006630 📲Tekan link https://wa.link/dlfulv

11
3 hours ago

Ni bukan lipstick tau sayang sekalian. Ni lah ANAS Eyeshadow Stick yang best sangat tu. Apply terus dekat mata lepastu blend pakai jari saja chap chus cantik! Kita ada 5 colour yang wearable untuk daily 😘 Kalau dah packaging colour ROSEGOLD ni... mestilah ANAS COSMETICS. Packaging very sleek tahan lasak travel friendly Wajib ada dalam beg korang! #ANAS #anasism #anasismcosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #iwearANAS #anasismeyeshadowsticks #eyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadowstickmurah #eyeshadowstickanas #punjabi #kashmir #aurora #bahamas #persia #eyeshadowstickpunjabi #eyeshadowstickkashmir #eyeshadowstickaurora #eyeshadowstickbahamas #eyeshadowstickpersia #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyhalalcosmetic #wudhufriendly #makeup #makeupstyle #makeupmalaysia #makeuphalalmurah #makeuplooks

20
3 hours ago

ANAS EYESHADOW STICK didatangkan khas dengan 5 rona warna yang . sangat cantik . sesuai untuk semua tona kulit . sangat pigmented . sangat senang diratakan pada mata . menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat. 5 warna yang mengagumkan: 1. Punjabi 2. Kashmir 3. Aurora 4. Bahamas 5. Persia #ANAS #anasism #anasismcosmetics #nisteamANAS #teamstarsANAS #iwearANAS #anasismeyeshadowsticks #eyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadowstickmurah #eyeshadowstickanas #punjabi #kashmir #aurora #bahamas #persia #eyeshadowstickpunjabi #eyeshadowstickkashmir #eyeshadowstickaurora #eyeshadowstickbahamas #eyeshadowstickpersia #wudhukfriendlycosmetics #wudhukfriendlymakeup #wudhukfriendlyhalalcosmetic #wudhufriendly #makeup #makeupstyle #makeupmalaysia #makeuphalalmurah #makeuplooks

20
3 hours ago

Make up pengantin. Make up dinner. Make up tunang. Make up untuk dating. Semua onzz make up dengan #Okaya 🥰 Jom grab 👇 http://meletopcantik.wasap.my #cantik #xsperfect #coklat #truskin #riffa #mcp #obsess #trulooks #ridzskin #anas #okaya #lauriene #nafura #kosmetik #kurus #cpg #1mm #bettybeauty #muamalaysia #bellaz #kopiviral #klubnalaleh #sugargold #1minutemiracle #foundation #makeup #dropshipwanted #agentwanted #kitajagakita

10
3 hours ago

Alhamdulillah.. ANAS Goes to TPQ kembali lagi. tapi tetap teman teman dengan mencuci tangan serta menggunakan masker, ya. MasyaAllah acara seru banget lho. ada kak @hadiyan_maryadi_ dan molly yang sangat menggemaskan serta ada teman teman dari @superheroberamal . jumpa lagi di kesempatan berikutnya yaa.. #ANAS #majalahanas #majalahanaksholeh #islam #muslim #amalsholih #puasa #ibadah #edukasi #majalah #magazine #hijrah #positif #kids #duniaanak #anak #pendidikanislami #bertauhid #tauhid #hafidz #hafidzah #Alquran #sunnah #cintasunnah #muhammad #kidsmagazine #membaca #gemarmembaca #ngaji #kajian

110
3 hours ago

Cantik betul foundation terbaru yang terlajak viral dari @anasism ni, tak perlu bayar mahal mahal untuk foundationn dan siapa cepat dia akan dapat free gift 1 Apam tauuu🔥🔥🔥🔥 Foundation ni murah sangatttt dan mampu milik Cecepat grabbb sekarang sementara stock masih adaaaa😘 Berminat nak order Foundation terbaru dari ANAS COSMETICS? 📲Tekan link niii lelajussss dkt bio @anasismbylyna .co #ANASismkuantan #ANAS #ANASCosmetics #foundation #ANASfoundation #teamstarsANAS #teamintanshue #butikkosmetik #makeup #makeupviral #muamalaysia #makeuplook #glowing #ANASmainmekapmekap #kuantan #pahang

10
3 hours ago

Jangan risau, ni dia okay kebaikan #ANASfoundation - bukan beshe² 💃 . RM29.90 dapat 2 warna and Free #anasapam ‼ So, nak ke nak⁉️ . Grab yours nowww.. laju² whatsapp Biela okay ✅ . #ANAS #sistaangelsteam #sistaangels

30
3 hours ago

Hai korang🤗 Ok ada benda serius yg nak bagitahu korang. Kali ni korang kena baca betul2 tau. Apa yang ada dalam Set redang ni? ✨ Blusher Love Rosie ✨ Liquid Lipstick Latifa ✨ Eyebrow Pencil Espresso ✨ Ultra Madness ✨ Concealer Caramel ✨ Eyeshadow Palette Starlove ✨ Free Mekap Remover ✨ Free Eyeshadow single 1 set hanya RM99.90 sahaja akan dapat 8 item😍😍🔥 Rasa nak nangis dengar harga kan. Mana nak dapat kat luar harga camtu utk 8 item! Murahhhh sangat sangat ni gaissss Jom grab sekarang sementara stock masih ada! #AnasHolidayEdition #Redang #ANAS #ANASism #makeup #cosmetics @anaszahrin @anasism @angelisha_beauty

20

Top photos & videos on #anas

19 hours ago

Bon dimanche 😂🌷 @anasofficiel_ Bientôt un nouveau clip 🤫👀 #dz #dzpower #algerien #dzair #Anas #teamAnas #dimanche #mdr

1.9k31
2 weeks ago

جمال هالبيبي الكيوتت 🥺❤ ما شتقتو لكلمة باي من حكيات ميمي!! نطالب انصالة بالفيديو الجاي ميلا تحكيلنا باي @anasmarwah @asalamaleh @milamarwah الي من الاكسبلور فولو الله يسعدك❤ #anasmarwah #asalamaleh #milamarwah #explore #explore #اكسبلور #اكسبلور_explore #anasala_family #fan_to_anasala #عائلة_انصالة #متحمصين #love_anasala #ياولد #anas #asala #mila #baby #اكسبلور #father #mother #husband #wife #adore_anasala ❤💓💕💖🖤Love anasala💜🧡💛💚💙💗💝💞💟❣💌🌺🥀🌹🏵💮🌸💐🌻🌼🌷⚘🍁🍀☘🌿🌾 . منشنو الحلويين: @anasmarwah @anasmarwah @anasmarwah @anasmarwah @anasmarwah @anasmarwah . . @asalamaleh @asalamaleh @asalamaleh @asalamaleh @asalamaleh . @asalamaleh . . @milamarwah @milamarwah @milamarwah @milamarwah @milamarwah @milamarwah

4.0k27
3 weeks ago

Mauvaise habitude 🤦🏻‍♀️😂😂 @anasofficiel_ 💖 #anas #teamAnas #september #album #dz #dzpower #rapfrancais @anasofficiel_

2.1k27
2 days ago

J U M M A . . . . . #pathankid #pathan76 #since2002 #jummahmubarak ❤️ #muslim #pathani #selflove #baba #anas #instafashion #💸💪🏻♀️💉 #instagram

12413